- Konu Sahibi Gmzyldrm40
medikalcilerde sayılıyor. Numaraları var, yenidoğan için derseniz ona göre verirler.Eds yi nerden aldınz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
medikalcilerde sayılıyor. Numaraları var, yenidoğan için derseniz ona göre verirler.Eds yi nerden aldınz
Haç günlük bebeğinizBizde çok zorlandık benim sutumde az olduğu için silikondan çekip sütü getirene kadar yorulup bırakıyordu falan daha yeni zar zor geçtik memeye
Çok teşekkür ederimmedikalcilerde sayılıyor. Numaraları var, yenidoğan için derseniz ona göre verirler.
67 günlükHaç günlük bebeğiniz
Maşallah brn yeni sandmm67 günlük
Biz de doğduğundan beri biberon ve anne sütü olarak gidiyoruz hatta dediğim gibi silikonu daha yeni bırakabildik ve çok da zahmetli oldu. eğer sütünüz yoğun değilse silikona bulaşmanızı hiç önermiyorum benim yoğun değildi silikonu kullanınca hiç çoğalmadı bebeğim erken doğmuştu zaten çenesi güçlenene kadar mecbur beklemek zorunda kaldım daha yeni yeni memeyi tutabiliyorMaşallah brn yeni sandmm
Bende bıraktım silikonu geri memeyi tuttu çok şükür iyive kavradı ama göğüslerim yumuşak çok sütüm damla damla geliyor çoğalır mı geriBiz de doğduğundan beri biberon ve anne sütü olarak gidiyoruz hatta dediğim gibi silikonu daha yeni bırakabildik ve çok da zahmetli oldu. eğer sütünüz yoğun değilse silikona bulaşmanızı hiç önermiyorum benim yoğun değildi silikonu kullanınca hiç çoğalmadı bebeğim erken doğmuştu zaten çenesi güçlenene kadar mecbur beklemek zorunda kaldım daha yeni yeni memeyi tutabiliyor
Çok sevindim geri tutmasına çünkü silikon kendi adıma söylüyorum tam bir eziyet.. daha çok yeni az olması normal hiç takılma o kısmına düşündükce stresten azalır. Ben o kadar takmıştım ki 2. Haftamda tek göğsümden artık süt hiç gelmiyordu. Emdikçe cogaliyormus benim hala aşırı değil sadece sütüm yetmiyor ama bir damla bıle anne sütü alabilse kâr olarak görüyorum. Bide sütun doyurucu olması önemli bazılarının az oluyormuş ama çok doyurucu oluyormuş kimininde çok fazla sütü oluyormuş ama kaliteli olmuyormuş kişiden kişiye değişiyor sanırımBende bıraktım silikonu geri memeyi tuttu çok şükür iyive kavradı ama göğüslerim yumuşak çok sütüm damla damla geliyor çoğalır mı geri
Evet onu bende duydum doyurucu olmuyormş ama ne kadar da alsa kar doğru söylüyorsun az da olsa vermeye çalışıyorum inşallah dolar tekrarÇok sevindim geri tutmasına çünkü silikon kendi adıma söylüyorum tam bir eziyet.. daha çok yeni az olması normal hiç takılma o kısmına düşündükce stresten azalır. Ben o kadar takmıştım ki 2. Haftamda tek göğsümden artık süt hiç gelmiyordu. Emdikçe cogaliyormus benim hala aşırı değil sadece sütüm yetmiyor ama bir damla bıle anne sütü alabilse kâr olarak görüyorum. Bide sütun doyurucu olması önemli bazılarının az oluyormuş ama çok doyurucu oluyormuş kimininde çok fazla sütü oluyormuş ama kaliteli olmuyormuş kişiden kişiye değişiyor sanırım
Ben ilk hafta mastit oldm çok kötüydü dikişlerimin ağrısını unuttumÇok sevindim geri tutmasına çünkü silikon kendi adıma söylüyorum tam bir eziyet.. daha çok yeni az olması normal hiç takılma o kısmına düşündükce stresten azalır. Ben o kadar takmıştım ki 2. Haftamda tek göğsümden artık süt hiç gelmiyordu. Emdikçe cogaliyormus benim hala aşırı değil sadece sütüm yetmiyor ama bir damla bıle anne sütü alabilse kâr olarak görüyorum. Bide sütun doyurucu olması önemli bazılarının az oluyormuş ama çok doyurucu oluyormuş kimininde çok fazla sütü oluyormuş ama kaliteli olmuyormuş kişiden kişiye değişiyor sanırım
Dolar merak etme stres yapma zten ilk haftalar az olması normal bana çevrem baskı yaptığı için çok stres olmuştum olan yine benle bebeğime oldu. Az olsa bile sıkma canını mama ile telafi etmeye çalışıyoruz önemli olan elinden geleni yapmak ve aç kalmamalariEvet onu bende duydum doyurucu olmuyormş ama ne kadar da alsa kar doğru söylüyorsun az da olsa vermeye çalışıyorum inşallah dolar tekrar
Ayy çok geçmiş olsun senin sütün yogunmus anladığım kadarıyla. Benim ilk zamandan beri sütüm az pek çoğalmadı. Ama seninki tekrar cogalabilir sağma imkanın varsa düzenli sagmaya çalışBen ilk hafta mastit oldm çok kötüydü dikişlerimin ağrısını unuttum
Çok teşekkür ederim canım. çok şükür biraz dolduAyy çok geçmiş olsun senin sütün yogunmus anladığım kadarıyla. Benim ilk zamandan beri sütüm az pek çoğalmadı. Ama seninki tekrar cogalabilir sağma imkanın varsa düzenli sagmaya çalış
Ben de aynı şekilde canım sıkıldı olan bana bebeğime olduDolar merak etme stres yapma zten ilk haftalar az olması normal bana çevrem baskı yaptığı için çok stres olmuştum olan yine benle bebeğime oldu. Az olsa bile sıkma canını mama ile telafi etmeye çalışıyoruz önemli olan elinden geleni yapmak ve aç kalmamalari
Öyle oluyor malesef benimde başımdan geçtiği için çok iyi biliyorum. Her şey bı tecrübe sağlıcakla büyütürüz inşallahBen de aynı şekilde canım sıkıldı olan bana bebeğime oldu
Ben canım aminnÖyle oluyor malesef benimde başımdan geçtiği için çok iyi biliyorum. Her şey bı tecrübe sağlıcakla büyütürüz inşallah
İnşa
Ben canım aminn
[/QUOTEİnşallah canım aminÖyle oluyor malesef benimde başımdan geçtiği için çok iyi biliyorum. Her şey bı tecrübe sağlıcakla büyütürüz inşallah