- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
-
- Konu Sahibi Toprakliyagmur
Bnmde bebeğim zor akşamları yada ayagımda uyutrken çalışmayı düşünüyorum planım giderek arttırma mesela ilk gün 40 dk çalıştım ikinci gün mıtlaka 50 dk çalışmak gibi giderek süreyi uzatmak amacım bakalım ne kadar başarılı olucammerhaba bnde 28 yasindayim bnmde 9 aylik bebegim var bugun itibari ile bende kpss ye calisayim dedm bn B grubunda giricem 2014 de 74 almistm 80 puana ihtiyacm var ama malesef bebekle wc ye bile zor gidiorm bu saatten snra yapabilirmiyim
bugun bodrumdan eski cozulmemis test kitaplarimi cikartm hayirlisiyla ama esim guluo cocuksz yapamadn simdi hic yapamazsn diyor.bizimki öglen 2 ikindi 1-2 saat uyuyor gecede 12 ye dogru yatiyor o uyurken ya yemek yapiorm ya ortalik topluorm yada bende uyuyorm cunku dis cikartiyor cok huysuz yoruor beni uyku problemimz de var tavana asili salincakla uyuyor ama cok sallanmak istiyor.bnide yoruor oyle keske ayagimda sallansada oturdugum yerden konu falan calisid belki bende.bakalm insallh baslarm calismaya senin daha zor birsyru zor dersinz var bn mat ve turkceyi yukseltsem yeter tarihi falan son 2 ayda halletmee calisirmBnmde bebeğim zor akşamları yada ayagımda uyutrken çalışmayı düşünüyorum planım giderek arttırma mesela ilk gün 40 dk çalıştım ikinci gün mıtlaka 50 dk çalışmak gibi giderek süreyi uzatmak amacım bakalım ne kadar başarılı olucam
Canım bnm oğlumda öyle ayagımda sallarken tarih okudum bugun uyudu ayagımda eşimle anlaştık dağınık gördüğümüz bi yeri kim görduyse o topluyor her akşam yemek sonrası 1 1bçk saat oğlumla baba ogul saati yapacaklar ve bende ders çalışcam gündüz 1 saat akşam 2 saat günde 3 saat şimdilik iyi olacak bizim için eşin ile anlaşıp düzen kurmalısın eş çol önemli bu konudabugun bodrumdan eski cozulmemis test kitaplarimi cikartm hayirlisiyla ama esim guluo cocuksz yapamadn simdi hic yapamazsn diyor.bizimki öglen 2 ikindi 1-2 saat uyuyor gecede 12 ye dogru yatiyor o uyurken ya yemek yapiorm ya ortalik topluorm yada bende uyuyorm cunku dis cikartiyor cok huysuz yoruor beni uyku problemimz de var tavana asili salincakla uyuyor ama cok sallanmak istiyor.bnide yoruor oyle keske ayagimda sallansada oturdugum yerden konu falan calisid belki bende.bakalm insallh baslarm calismaya senin daha zor birsyru zor dersinz var bn mat ve turkceyi yukseltsem yeter tarihi falan son 2 ayda halletmee calisirm
Keşke biraz erken çalışmaya baslasaydiniz30 haftalık hamileyim. Türk dili ve edebiyatı öğretmenliğinden mezunum 1 yıl düzenli çalıştım hüsranla sonuçlanınca bıraktım geçen sene öylesine girdim ama şuan bir şeyler yapmak istiyorum bebeğim için ama geç mi kaldım korkuyorum bebeğim Mart'ta doğacak nasipse sınavımız Temmuz da nasıl olur bilmiyorum hiç yavaştan başladım tekrar ama sanırım bu işi yapmamız lazım Allah hepinizin yardımcısı olsun
Amin sağolun Aslında ben yazın bu işe sarılmıştım baya çalışmaya başlayınca zorlandım çok aktif çalışıyorum bir de o yüzden ama bakalım inşallah halledebilirim.Keşke biraz erken çalışmaya baslasaydiniz
Bebek soğana kadar konuyla biter bebekten sonra tekrar ve deneme yapardınız bol bol
Gk bu eğitim alan derken, allah kolaylık versin
Ben varım. Böyle azimli annelerle dayanışma içinde birbirimize destek olarak çalışmak istiyorum. Benimde 8 aylık bi oğlum var.Merhaba 27 yaşındayım.
7 aylık bir oğlum var 2013 den bu yana kpss ye çalışıyorum
İktisat mezunuyum ve kpss a ya çalışıyorum birçok kurum sınavlarına girdim mülakatta kaybettim.
2018 sınavının çok önemli olduğunu düşünüyorum 2019 malum seçim yılı onun için çalışmak istiyorum
Kendime bir çalışma planı yapıcam disiplinli olmak için benimle beraber ritim tutacak arkadaşlar arıyorum.
Yarından itibaren başlıyorum haydi bismillah
Hoşgeldin canım. Benim geçen sene doğumum sınav zamanına denk geldi omdan hazırlanamadım. Geçen sene sınav konusunda keşke şunu yapsaydım yada şöyle çalışsaydım dediğin oldu muKızlar merhaba benim de 28 aylık bir kızım var.2014 kpssden 83 almıştım ama atanamadım.Bu yıl tekrar denemek istiyorum .Çocukla nasıl çalışırım bilmiyorum.Birbirimize destek olalaım:)