Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar hem bakım hemde düzleştirici yapsam nasıl olur?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

_LipStq_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
224
0
96
Bursa
arkadaşlar ben saçıma zeytinyağlı sarımsak kürünü uygulamak istiyorum.ve haftada 1 kerede yılan yağı sürmek istiyorum.sizce bunları yaptıktan sonra saçlarımı düzleştirsem bi zararı olur mu?yani yaptığım bakımlardan bir sonuç elde edermiyim?etmez miyim?düzleştirici yapmalımıyım yapmamalıyım???????

ya aslında bişey olmaz. çok mı sık yapıyorsun? sarımsak ve zeytinyağı harikadır. ve yılan yağıda öyle. saçların güçlenir. düzleştirici en fazla kırar saçlarını. çok kullanımda. onuda kuaföre giderek halledersin ama hiç sorun çıkmaz merak etme.

canmm ne kadar titrersen o kadar bakım istiyor saçlar ben bunu bilir bunu söylerim
çünkü kız kardeşimde bakım yapıp düzleştirici kullanıyordu ki o zaman az kullanıyordu üstelik şimdi bakım yapmadığı gibi sürekli düzleştiriyor he kırık yok mu var ama yha ben saçım kırılacak diye HER zaman az yaptım ki bazen 1 ay boyunca hiç yapmadım çünkü hep üşenirim o kadar süsleenemem ama hep kırıktı şimdi ben çamterbantin ve sarımsaklı şampuan kullanıyorum hem de saçımı düzleştiriyorum zararı daha olmadı önceden düzleştirirken mutlaka kırılırdı yane ucundan en azından 3-4 cm hep kırılırdı dökülürdü çok içim giderdi artık yok üstelik eskisine göre daha çok yapıyorum düzleştiriyorum...

düzleştiriciyi düşük ısıda ve haftada 2-3 kez kullanırsan bakımla birlikte sorun yaşamazsın bence.

o bakımlarla saçlarını korumayı amaçlıyorsan bir sorun olmaz ancak yıpranmış saçını sağlığına kavuşturma falan gibi bir amaçla bakım yapıyorsan kesinlikle düzleştirici fön vs kullanmamalısın:97:

çok teşekkürler kızlar.ama ben düzleştiriciyi fazla yapmayı düşünmüyorum haftada ya 1 ya da 2 :) umarım.yıpranmaz ve dökülmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…