hem ağladık hem yaptık;'(

eee hep toplamışsınız bitti mi hepsi? keşke bende olsaydım beraber ağlardık bende biraz rahatlardım belki. içimde yumruk olup kaldı ağlayamıyorum...

canım kıyamam sana inşallah hayırlı olur.ne güzel gerekli olan herşeyi almışsın.eksiğin yok.herşeyin mükemmel olur inşallah

eee hep toplamışsınız bitti mi hepsi? keşke bende olsaydım beraber ağlardık bende biraz rahatlardım belki. içimde yumruk olup kaldı ağlayamıyorum...

bi tek yazlık kıyafetlerimle okul malz.lerim kaldı işte kışlıklarımı bile topladık ama gel bana anneye sor nasıl topladık
sende olsan daha çooook ağlardık

1-2 hafta içinde bizde başlıcaz toparlamaya ama açıkçası bende sardı şimdiden hüzün annemin yokluk korkusu nası yapıcam bilmiyorum çok zor gerçekten. herşeyin pek güzel gülee güle kullan cnm...

1-2 hafta içinde bizde başlıcaz toparlamaya ama açıkçası bende sardı şimdiden hüzün annemin yokluk korkusu nası yapıcam bilmiyorum çok zor gerçekten. herşeyin pek güzel gülee güle kullan cnm...

çok sağol canım teşekkür ederim...
zaten zor olan evlenmek evlenecek olmak değil ki; anneleri onların yalnız kalacaklarını düşünmek zor olan insanı kendinden alan yiyip bitiren
senin de mi annen yalnız kalacak?

Maşallah..Ne güzel telaşlar bunlar böyle. =) Hazır eşyalarını çok sevdim.Özellikle pembişli siyahlı nevresim takımın ayrı bir güzel. =) Dantel olanlara laf etmiyorum sakın yanlış anlaşılma olmasın.Benim tarzım değil pek o yüzden ilgimi çekmiyor.Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.Çok çook mutlu olun da anneciğiniz daha mutlu olsun.Gözyaşları yerine gülümsemeye bıraksın inşallah.

aminnnnn inşallah canım teşekkür ederim tabi ki fikrini söyleyeceksin rahat ol herkes dantel vs sevecek diye bişey yok ama ben annemin el emeği göz nuru olduğu için seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…