- 22 Aralık 2010
- 292
- 17
- 118
- 34
- Konu Sahibi sedosbilal
-
canım hepsi birbirinden güzel.
rabbim inşallah ağız tadıyla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.
bende 1.5 yıllık evliyim ve gurbetteyim seni anlayorum ama hayırlısı canım senin mutlu bir evliligin oldukça annen sevinir inşallah
güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah canım, mutluluklar
Allah huzurlu mutlu sağlıklı bir evlilik nasip etsin....................mutluluklar
hepsi çok güzeller canımgüzel günlerde kullan inşallah,nihalemiz aynı deniz kabuğundan bende nişanlımla tatile gittiğimizde almıştık çok farklı gelmişti...çoook güzeller...
kıyamam
biz nasıl ayrılcaz ilerde annemle hiç bilmiyorum valla
canım şu 2.resimdeki pembe rennkli üstünde çiçekler olan takımının markası ne acaba
canımm allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin agzınızın tadını bozmasın.. canım ikiniz icinde cok zor olacak ama sen yinede güclü görünmeye calıs annen mutlulugunu görünce eminim üzüntüsü daha da hafifleyecektir ve emin ol birgün bunların olacagını düsünüp kendisini hazırlamıstır.durumun cok zor seni cok iyi anlıyorum amaa eminim rabbim bununda sabrını vericektirr sen içini ferah tut
hepsi çok güzeller, ne büyük emekler harcanmış.. Allah ağız tadı ile kullanmak nasip etsin
Güle güle kullanın inşallah. Ben üniversiteden beri ailemden ayrıyım ama gene de evlenince yaşayanacak ayrılık daha acı geliyor. Bir yandan da ne ilk ne de son kişiyim bu durumda olan diyorum, teselli ediyorum kendimi. Rızalarıyla bir yola koyulmak eminim ailenizi de mutlu ediyordur. Üzülmeyin, Allah utandırmasın.
sağol canım inşallah ya inan aynı şehirde olsam hayatta üzülmezdim ama işte napalım bu da bizim sınavımız rabbime karşı gelemeyiz vardır bunda da bi hayr...Çeyizlerin çok güzel, hayırlı olsun canım. İnsan hem hüzünleniyor, hem seviniyor. Tuhaf bir duygu bu sanırım. Allah ağız tadıyla kullandırmayı ve iyiki evlenmişim demeyi nasip etsin canım
Çeyizlerin çok güzel, hayırlı olsun canım. İnsan hem hüzünleniyor, hem seviniyor. Tuhaf bir duygu bu sanırım. Allah ağız tadıyla kullandırmayı ve iyiki evlenmişim demeyi nasip etsin canım
cnm hepsi birbirinden güzel
mutluluklar diliyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?