- Konu Sahibi schnitCELL
-
kına gecemde annemle koyun koyuna yatıp sabaha kadar agladık daha devam edecektikki deprem oldu ama ilk el öpmeye gidip geri dönerken annemde bende çok agladık otobüste herkes bize bakıyordu ilk evlendiğim zaman pastamı yapsam hemen aklıma annem ve babam geliyordu bogazımdan geçmiyordu onları düşünüp bide evin sonkası oldugum için son çocugun evlenmesi hakikatten daha zor oluyo
Şimdi bu yazıyı okurken bile tutamadım kendimi. Ben daha yeni evliyim 20 gün bile olmadı. Evden çıkarkende, yolda, nikah salonunda, sonra eve dönüşte, evde hep ağladım. gören de bu kızı zorla mı evlendiriyorlar diye düşünmüştür. Ne olursa olsun evden aileden ayrılmanın hüznü bambaşka. Hala bile tel.de annemle konuşurken ağlıyorum. Çok zormuş hakikaten.
AYY ŞİMDİ OKURKEN BENDE AĞLADIM.
BENİMKİ BAŞTAN SONA KOMEDİ ( Şimdi böyle düşünüyorum )
18 Mart 2005 NİKAH İÇİN 8 Haziran a GÜN ALDIK.
NİKAH DAİRESİNİN KAPISINDA AĞLAYARAK ANNEMİ ARIYORUM ANNE İSTEMEZSEN EVLENMEYECEĞİM DİYORUM. ( Bu arada eşim çok sevilir )
8 Haziran BENDE BİR BULANTI BİR STRES İMZAYI ZOR ATIP EVE GELDİM.
12 Haziran DÜĞÜN GÜNÜ ZATEN BİRGÜN ÖNCE KINADA BAŞLAMIŞTIM. SULANMAYA.
KUAFÖRDEN ÇIKARKEN BİRAZ DUYGULANDIM AMA ARABAYA GİDENE KADAR İSTİKLAL CADDESİNDE HERKESE POZ VERİYORDUM :)
BABAMIN KABRİNE GİDİP DUA ETTİM ORADA ÇOK AĞLADIM. DÜĞÜN BOYU ZAMAN ZAMAN DUYGULANDIM AMA EN SON AYRILIRKEN DEDEMLE VADALAŞIRKEN KOPTUM.
BÜTÜN BİRİKTİRDİKLERİM AKTI GİTTİ.
ÇOK SULUGÖZLÜYDÜM EVET, AMA ÇOKTA NEŞELİ OLDUĞUM ANLAR OLMUŞ FOTOLARIN ÇOĞU AĞLARKEN ÇEKİLMİŞ. ( Şimdi olsa biraz daha neşeli davranırdım :) )
ben evin üçüncü kızıyım o yüzden annemle babamın nasıl davranacağını az çok bilerek evlendim... mesela annem ağlamamak için kendini çok sıkar o yüzden çok donuklaşır hatta ağlamamak için sarılmaz bile...babamda hemen öpüp ortalardan kaybolur o yüzden evlendiğim gün hiç doya doya sarılamadım...ama canım ailem hep peşimdelerdi arkaya dönüp bakmaktan boynum tutulmuştu nerdeyse...ben kınada en çok ağladım sanırım halbuki şarkımıda neşeli söylemişlerdi...kına gecelerini hiç sevemedim zaten...bide evden çıkarken ağladım gerisi sanki ben değilde bir başkasıydı bende uzaktan izliyordum olanları hep öyle hissettim kendimi....
anam taze gelin çıtır çıtır....kaydirigubbakcemile3
yerim seni ben....yavrum ağlatmak için yazmadım kıyamam sana ağlama beeee......senağlama
doğanın kanunuymuş bu bana hep böyle dendiydi ağlarken,kanunlara uyduk işte ....
allah çok mutlu etsin seni güzelim bu günlerin baldan tatlı geçsin emi.......a.s
yaa bide yanlarına görmeye gidiyorsun ya eskiden eşini yolcu ederdin şimdi onun peşin sıra gidiyorsun oda insanın içini çok burkuyor...vay be diyorsun kaç yıllık aileni bırakıp iki günlük koca peşine gidiyorsun...bunlar aklıma geldikçe eşime sinir oluyorum hep sen ayırdın bizi diye...şimdi kavga etsek bana gülüyo tabi masus yapıyosunki beni bırakıp ailenin yanına gidesin ama yemezler diyo...
sağolasın hepimizin inşallah...:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğini versin çok güldüm sözlerine Rabbim mutluluğun u eksik etmesin
Allahtanki şoklanmış oluyorsun yoksa insan cayar bile...hakikaten erkekler hiç üzülmüyo hatta fazla sırıtkan olup insanın sinirini bozuyolar...tabi eve özel hizmetçi özel aşçı tahsis ediyo hemide bedavaya neden üzülsünkine..."sanki ben değilde bir başkasıydı bende uzaktan izliyordum olanları hep öyle hissettim kendimi " sözüne katılıyorum...şoklanmış gibi olunuyo niyese...
erkeklerin böyle derdi yok mesela ay çok ağladım bende annemden babamdan ayrılırken gibisinden,yada eşimi teselli ettim yol boyu diyen kadın heralde yoktur...
valla herşeyi biz çekiyoruz bu hayatta....:1shok:
cnm ağlattın beni ya.benimde babamla ayrılmam çok zor olmuştu.annem biraz daha rahattı.onlar kızları adına mutlu oluyorlar.yuva kuracak.çoluk çocuğa karışıcak diye.ama babalar öyle değil.daha duygusal oluyorlar.benim babamda bir hafta evde sofraya oturamamış.ağlayarak kalkmış sofradan.ben yokum diye.bunlar çok insanca duygular.şimdi benimde bir kızım var.ondört yaşında.tabiki daha çok var mürvetini görmeye.yüce rabbim göstersin bize o günleri.bazen hayalimde canlandırıp.oturup ağlıyorum.nasıl vericem diye.o benim bebeğim herşeyim.bizlerde ailelerimiz için öyleyiz.evlat sahibi olunca daha iyi anlıyor insan.ama hem ağlıyoruz hemde gidiyoruz işte.hayat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?