Hello Kitty ördüm kizlar nasil olmus?

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
iste resimler:icecream:

:1rolleyes: resimleri tiklayinca büyüyor

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi EU1
aksesuar olarak mı kullanılcak bu.. güzel olmuş..

• Konu Sahibi EU1
çok güzel olmuş ellerinize sağlık..yapılışının tarifi varmı yoksa kendinizmi çıkarttınız modeli.. bende kermes için oyuncak yapacağımda o yüzden sordum...

• Konu Sahibi EU1
schemasini internetden buldum. japonca ama kafasini yesil renkteki schemadan yaptim, gövdesini kafaschemasinin hemen yanindakinden, kollar bacaklarida ben uydurdum cünki japonca okuyamiyorumsırnaşık şey elbiseyide kafadan uydurdum süsledim

schemasi bu ins. yardimci olabilmisimdir canim
4-5 saat sürdü hello kittym yine yapsam daha cabuk olur:içelim: sizede kolay gelsin

• Konu Sahibi EU1
kelebekçim çok teşekkür ederim.... başka bulursan eklersen sevinirim burayı takip edicema.s.

• Konu Sahibi EU1
Yeni yaptigim bebegiminde resmini koydum örnegin almanca oldugu icin isteyen olursa cevirip koyarim buraya

• Konu Sahibi EU1
Ah kelebebekim sende ne marifetler var kizzzzz hemide japoncadan alma valla bravo ben sIkIlirdim yari kalirdi. Ellerine saglik canim banada yapsana, rahmetli annem yapardi bendede var eger becerirsem sana buraya model yollarim onlarda cok tatli a.s.Şeniz

• Konu Sahibi EU1
Canım şema çok küçük çıkmış ben pek bişey anlamadım. Ama çok güzel yapmışsın ellerine sağlık a.s.
Resmin büyük halini ekledim, şimdi elimdeki ipliklere bakıcam.
Eğer varsa bende yapayım bari, kızım seviyor böyle şeyleri.
Daha önce de kaplumbağa yapmıştım.

simalcim ilgin icin tskler, semaya tiklayinca resim büyüyor canima.s.

eline sağlık çok güzel olmuş a.s.

Kizlar yeni resim ekledim Ayicik ve Kaktüs de yaptim

çok tatlı olmuşlar ellerine emeğine sağlık:))))))))))

cok guzel olmus harıka keske yapabılsem

kelebekcim canim sn neler yapmisin öyle elerine saglik bende isterimm onlarda postayla gönder basarilarini devamini bekleriz bende neler neler yapiyorum bir bilsen ama bitsin göstercem

seni cok öpüyorummmmmmma.s.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…