Helikobakter Pilori dalga gecilecek bir vürus degil oncelikle bu dalga gecerwk yanit vermenize uzuldum belki bilgisiz olmanizdan kaynakli. Bu vurus dunyanin 3/2 sinde olan oldukca tehlikeli kansere sebep olan bir vurustur. Cogu zaman keñdini belli etmezmis bénde etmedi mesela ben agzimdan gelen suyun onla iliskisi olacagiñi dusunmedim ve boyle bir vurus oldugunuda bilmiyordum..ve bu bulasici bir vurus.. bilginizeHelikopter pilotu anladım
Öncelikle tüm samimiyetimle geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim size.eğer doktor değilseniz eminim sizde bu virüsün adını hastalığınızın teşhisinden sonra öğrenmişsinizdir.keşke var olan hertürlü bilgiye sahip olabilecek kadar sonsuz bir IQ ya sahip olabilseydim. Şükür ki yanılmam bilgisizliğimden değilde bu kadar birbirine yakın harflerle yazılmış kelimelerden dolayı göz yanılması yaşamam.üzüntünüzü hassasiyetinize veriyor,üstüme alınmadığımı bilmenizi istiyorum.Helikobakter Pilori dalga gecilecek bir vürus degil oncelikle bu dalga gecerwk yanit vermenize uzuldum belki bilgisiz olmanizdan kaynakli. Bu vurus dunyanin 3/2 sinde olan oldukca tehlikeli kansere sebep olan bir vurustur. Cogu zaman keñdini belli etmezmis bénde etmedi mesela ben agzimdan gelen suyun onla iliskisi olacagiñi dusunmedim ve boyle bir vurus oldugunuda bilmiyordum..ve bu bulasici bir vurus.. bilginize
Nekadar zamanda iglestiniz?Öncelikle geçmiş olsun. Bir not olarak : Helicobacteri pilori, adı üstünde bakteri dir, virüs değildir. Bakteri bir organizmadır virüs ise canlı mı cansız mı konusunda tartışma vardır. Virüs bir hücrenin içinde değilse yaşamını devam edemiyor. Boyut olarak bakteriye nazaran yaklaşık 50-100 kat küçüktür( virüs ve bakteri çeşidine göre değişiklik gösterir). 2012 de bende aküt gastrit oldum, pilori pozitif çıktı ilaçları kullandım, kontrole gittim temiz çıktı.
Bir kaç sene önce vardı, verilen ilacı kullandım geçti.
Ivir zivir dediginiz seyi bu hastaligi tasiyanlar icin yazdim bilgi amacli uslubunuz cok rahatsiz edici bu yazmaknicin yazmayalim lutfenyani.
eşimde vardı ilacı kullandı geçti.
bu kadar ıvır zıvıra ne gerek vardı?
Ivir zivir dediginiz seyi bu hastaligi tasiyanlar icin yazdim bilgi amacli uslubunuz cok rahatsiz edici bu yazmaknicin yazmayalim lutfen
Ivir zivir dediginiz seyi bu hastaligi tasiyanlar icin yazdim bilgi amacli uslubunuz cok rahatsiz edici bu yazmaknicin yazmayalim lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?