Ben 2012 den beri agzimdan gelen sudan dolayi hep beyaz renkli carsaflar kullandim son 1 yildirda gece yatinca kisa kisa gegirmeler oluyordu doktora gittim kan testinde helicobacterpilori Bana 14 gunluk 3lu paket onerdi.. simdi bazi kisiler cok şoyle oldu boyle oldu diye yazinca korktum ama ilaci kullanmam gerektigini biliyordum ve inatla ilaca basladim gunde 10 km yurudugum icin ben bunu da atlatirim dedim sonra internete baktm Sarmisak chia chia tohunu ari poleni. Zencefil koku cayi. Keten tohumu gibi seyler yaziyordu. Ben ilaci aldigim ilk gun. Evet biraz bas sonmesi yapti ama ben kafama bunu yenerim diye yerlestirdigim icin 2.ci gun enerji veren yiyecekler yemeye basladim posali lifli meyvelere dikkat ettim bende hic bir zaman kabizlik olmadi hatta bende. Yan etkide olmadi bunlari yaptigim icin bol bol su tukettim. Sabah ilk isim 7 de kalkmak oldu 3lu paketten sabah icin olan 3 lu ilaci aldim ictim arkasindan 1 kucuk sarmisak yuttum midemde sorun olmasin diye yesil zeytin(ben egeli oldugum icin kirma yesil zeytin kullandim) cegirdegi ile sabahlari ac karnina 3 tane yedikten sonra cekirdeklerini yuttum zeytin cekirdegi midede eriyen hic bir zarari olmayan cok etkili bir ilacsayiliyor oyle yok surayi deler burayi deler diyenleri takmayin olsa bende olurdu 10 gundur sabahlari zeytini yedikten sonra. Yutuyorum safra kesesi amaliyati oldum bu arada gecen hafta oyuzden zeytin yagi icemiyorun ama ac karnina zeytin yagi icmekte. Iyi geliyirmus.. zaten chia chia tohumu. Ve keten tohumunu yogurtla yerseniz kabiz olma ihtimaliniz asla olmaz ben bu ilaci 10 gundur kullaniyirum ve gegirme sorunum ile agzimdan su gelme olayi sona erdi 5 gun sonra doktora gidecegim ve %80 iglestigimi ogrenicem bunu biliyorum cunki helicobacterpilori yi yenecegime eminim eger. Bunu yenenler varsa onlardanda yardim almak isterim