Helikobakter Pilori ile savasim

yani.

eşimde vardı ilacı kullandı geçti.

bu kadar ıvır zıvıra ne gerek vardı?
Anlayamadım ben de, benim geçmeyen mide ve bağırsak sorunlarım vardır misal. Şu zeytin çekirdeği meselesini de denettirdiler mide kanaması geçiriyordum. Gerek yok atraksiyonlara. Burada sağlıkla ilgili zararı olabilecek tavsiye vermek hatalı bir durum bence.

Helikopter pilotuyla savaşım anladim ve epey error verdim. Ayrica hic duymadim ama cok cok gecmis olsun. En azindan tedavisi olan bir seymis.

konu sahıbı cok fazla gergınsınız
suan buraya bunu yazarken cekınerek yazdım o derece

gecmıs olsun
ılacı kullanınca gecer doktorunuz neyı onerıyorsa onu deneyın lutfen

Ben bu konuyla ilgiliyim. Yalniz konuyu tam anlamadim. Ilaci kullanirken takviye mi yaptiniz, yoksa ilaci birakarak mi bunu yaptiniz.

Edit:
Bu cok tehlikeli yalniz. Sadece patates kizartmasi/cips ile bogulan insanlar var. Bunu onermeyin.

Son düzenleme:
Ne kadar abartmışsınız ben de var ilaç kullandım dediğiniz ilaç geçmedi tatlilde tekrr çıktı hiç sizin kadar abartmadım

Biraz sakin olun
Doktora tedavi için gidiyorsunuz söylediklerini dinleyin
Ha kendinizce bir tedavi bulur uygularsınız sizin bileceğini iş
Ancak yönlendirme gibi buraya bu şekilde yazmanı yanlış

Allah askına kanserin son evresındeymıs gıbı bu ne telaş
Yazmayım diyorum ama olmuyo
Gecmıs olsun

Yıllardır bu hastalığı çekiyorum canım. İlacı kullanmada bu sıkıntı olmaz. Zaten onlardan bir tanesi mide koruyucu diğerleri antibiyotik. Kendini strese sokma. Yediğine içeriğine dikkat sporunu da yap tabi ama bu ilaçla tedavi edilebilen bir mikrop. İyice yikanmamis sebze ve meyvelerden geçer genellikle. Dediğim gibi kendini üzme geçer Allah in izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…