Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim şu an aldım ilaçları evet zaten kötü haldeyim stres olduğum an mideme yumruk yemişe dönüyorum. Tahin içiyorum ama anlık rahatlıyor bu gün içerisinde midemden gelen baygınlık hissi ve ayaklarımda hissettiğim yorgunluk asla geçmiyor o yüzden bu ilaçları içicem evet başka çare yok. Allah kimseye dermansız dert vermesin.Kombin antibiyotikler kullanmanız şart, bir de bu mide illeti ki ameliyat dahil türlü şeyler yaşamış biri olarak midesinden söylüyorum, stresi hiç götürmüyor acaba iyi gelecek mi acaba işe yarar mı derken mide tümden pert oluyor. Size tavsiyem sakinleştirici bitki çayları içmeniz sabahları kahvaltıdan 1 saat önce taze tahin tüketmeniz ve kudret narı bi araştırmanız..
Geçmiş olsun acil kalıcı şifa diliyorum
Öyle bir şey değil , hiç bir ilacın prospektüdünü okumadım şu ana kadar. 6 aydır doğum sonrası vücüdüm çok yorgun düştü emzirme buna dahil ambulans ile acile kaldırılacak hale geldim sadece bu yorgunluk hali ya bi bakteriden kaynaklanıyor ya da ben yaşadıklarım yüzünden panik atak oldum. Ayrıca ilaçlarımı aldım. Öyle sizin düşündüğünüzSadece prospektüsü okuyarak mı korkunç yan etkiler bekliyorsunuz? Hangi ilacı okusanız korkunç yan etkiler yazıyor ama çoğu nadir görülüyor. Doktorunuza güvenmeniz gerekir bence.
Ben olsam tedavi olurdum
Ya ben farklı şeylerden bahsettim ama çoğu kişi yanlış anladı mesela tetra denen ilacı içerken bol su tüketmem gerektiğini boğazıma yapışırsa ülser yapabileceğini söyledi bunun gibi yani bir yeri yaparken daha kötüsünü yaşar hale gelmeyeyim dedim. Ama aldım tabi ilaçları başlıcam inşaEllah. Size de çok geçmiş olsun. Mide çok başka bir şey gerçekten bütün hayatım soldu desem yeridir.Merhabalar. Ben 10 yıl önce ülser sebebiyle helicobakter tedavisi gördüm, ilaçlarımı düzenli kullandım, diyete dair verilen tavsiyelere uydum hiç bir yan etki yaşamadım. Aksine yaşam kalitem inanılmaz arttı. Kendimi bildim bileli var olan aylar süren ishaller, karın şişliği, reflü şikayetleri, vitamin eksiklikleri, kansızlık bıçakla kesilir gibi geçti. Öncesinde demir değerlerim ilaç kullandığım dönemlerde bile normalin alt sınırına anca gelirdi, mide ya da bağırsak kanaması, genetik bir hastalık olma durumu falan birsürü tetkik yapılmış bi sonuca varılamamıştı meğer emilimin olduğu bölgede ülser varmış, onun tedavisini olunca herşey düzeldi. Siz hangi yan etkilerden korkuyorsunuz?
Nasıl yani sizi rahatsız etmiyor mu ? Ben çok kötüyüm 10 kilo verdim. İştahsızlık ,halsizlik , gün içinde midemden sırtıma vuran ağrılar , midemin suyunun ağzıma gelmesi falan , böyle şeyler yapıyor bana.Babamın sirozu var, ona rağmen kullandı ilacı. Şükür her hangi bir sorun olmadı. Benim de var ben unuttum onu doktora gitmem gerek
Ediyor, yediğim şeylere dikkat edince sorun yaşamıyorum. Gastrit var. Endoskopi de çıktı.Nasıl yani sizi rahatsız etmiyor mu ? Ben çok kötüyüm 10 kilo verdim. İştahsızlık ,halsizlik , gün içinde midemden sırtıma vuran ağrılar , midemin suyunun ağzıma gelmesi falan , böyle şeyler yapıyor bana.
Benim dilim siyahlaştı ve şu an berbat baş dönmesi yaşıyorum korktuğum başıma geldi yani sanırım devam edemeyeceğim bir tane daha içersem acillik olucam galibaÇok geçmiş olsun. Eşimde aynı sıkıntıyı çekti, ilaçları kullandı kendine geldi adam.
Kullanmalısınız ilaçları yoksa ilerisi çok daha kötü, inanın daha yoğun bir ilaç ve tedavi sürecinde bulursunuz kendinizi.
Nasıl oldun? İlaç kullanmaya devam ediyor muyuz?Nasıl yani sizi rahatsız etmiyor mu ? Ben çok kötüyüm 10 kilo verdim. İştahsızlık ,halsizlik , gün içinde midemden sırtıma vuran ağrılar , midemin suyunun ağzıma gelmesi falan , böyle şeyler yapıyor bana.
Babanız hepatit mi yoksa alkole bağlı siroz mu?ne kadar zaman önce teşhis konuldu,nakil oldu mu...bizim de hastamiz varEdiyor, yediğim şeylere dikkat edince sorun yaşamıyorum. Gastrit var. Endoskopi de çıktı.
İkisi de değil. Kemoterapi ilaçları nedeniyle oldu.Babanız hepatit mi yoksa alkole bağlı siroz mu?ne kadar zaman önce teşhis konuldu,nakil oldu mu...bizim de hastamiz var
Geçmis olsun. Allah acil şifalar versin inşallah. Ben yaklaşık 1 ay önce Helikobakteri ilaçlarını kullandım. Bahsettiğiniz belirtilerin hepsi bende gözüktü. Hatta daha fazlası. Dilin ve dışkının siyah olması , Nefes darlığı , boğaz kuruluğu,inanılmaz derecede baş dönmesi(düşünün duvara tutunarak elimi yüzümü yıkıyordum) vitamin değerlerimin düşmesi gibi gibi. Saymakla bitmez. Günde 3 defa almam gereken antibiyotikleri zar zor sabah ve akşam olmak üzere 2 defa alabiliyordum. 12. Günde bırakmak zorunda kaldım. Ancak 12 gün dayanabildim.Ona rağmen pert oldum resmen.Teshis edildikten ve ilaçları kullandıktan sonra yaklaşık 12 kilo verdim.Yemeklerden soğudum. Korkudan ve ilaçların yan etkisinden artık yemek yiyemez duruma geldim.Benim dilim siyahlaştı ve şu an berbat baş dönmesi yaşıyorum korktuğum başıma geldi yani sanırım devam edemeyeceğim bir tane daha içersem acillik olucam galiba
Maalesef kahrolası ilaçları içemedim koltuğa yapıştım 3.gün benim zaten vitaminlerin sıfırdı çoçuk emzirmeye yeni bıraktığım için vücüdüm yeni bir baş dönmesini daha kaldıramadı sanırım, kanımda da enfeksiyon çıktı doktorumla konuştuk yan etki yapmış bırakman iyi olmuş dedi bir ay sonra kontrole çağırdı başka ilaçlar verecek sanırım bilmiyorum nasıl atalatacağım konusunda bir fikrim yok tam kurtulucam derken daha da beter oldum ilaç yüzünden, alternatif tıptan tedavi arıyorum bilmiyorum şu an öyle lanet bir şey ki yaşamayan asla ama asla anlamıyor ayrıca çoçuklara bulunmasından korkuyorum yani olurda bardağımı kullanırlar falan diye asla bu pislik şeyle karşılaşmalarını istemiyorum. Sizin kurtulmanıza sevindim.Geçmis olsun. Allah acil şifalar versin inşallah. Ben yaklaşık 1 ay önce Helikobakteri ilaçlarını kullandım. Bahsettiğiniz belirtilerin hepsi bende gözüktü. Hatta daha fazlası. Dilin ve dışkının siyah olması , Nefes darlığı , boğaz kuruluğu,inanılmaz derecede baş dönmesi(düşünün duvara tutunarak elimi yüzümü yıkıyordum) vitamin değerlerimin düşmesi gibi gibi. Saymakla bitmez. Günde 3 defa almam gereken antibiyotikleri zar zor sabah ve akşam olmak üzere 2 defa alabiliyordum. 12. Günde bırakmak zorunda kaldım. Ancak 12 gün dayanabildim.Ona rağmen pert oldum resmen.Teshis edildikten ve ilaçları kullandıktan sonra yaklaşık 12 kilo verdim.Yemeklerden soğudum. Korkudan ve ilaçların yan etkisinden artık yemek yiyemez duruma geldim.
Herkesoin bünyesi aynı değil tabi. Arkadaşım 3 ay aralıksız kullandı. Başım bile ağrımadı diyor.O 3. Ayın sonunda kurtuldu ve 10 senedir mide ile ilgili şikayeti yok. Asitli içecekler dışında herşey yiyip içiyor.
Tabi sen de o kahrolası bakteriden kurtulmak ve durumun daha da kötüye gitmesini istemiyorsan dayanacaksın ve ilaçları kullanacaksin.
1. defa mide koruyucu ilaç alarak(mide koruyucu ilaç almadan test vermem gerektiğini bilmeden ) ilaçlar bittikten 5 gün sonra geita testi verdim. Sonuç NEGATİF
2. defa da mide koruyucu ilaç almadan 8 gün sonra tekrar geita testi verdim . Sonuç yine NEGATİF.
Tabi Üre Nefes Testi daha kesin sonuç vermektedir. Bulunduğunuz yerde varsa bu testi yapın. Burda Üre Nefes Testi bulunmadığı için sadece geita testi verebildim.
Allah kimseye bu ve buna benzer hastalık vermesin.
Seni çok iyi anlıyorum. İnan bu İlaçlardan sonra vücudumun kimyası bozuldu. Bende olan belirtiler: Nefes Darlığı, aşırı baş dönmesi, 1 sn bile durmayan her iki kulak çınlaması, sağ karın ağrısı ve huzursuzluk ( bağirsaktan şüpheleniyorum), aniden normal sınırın çok çok altına düşen demir ve B12 vitamin eksikliği, sol boyunda 1 cm kadar lenf nodulunun şişmesi, yaklaşık 12 kilo kaybı, iştahsızlık, halsizlik gibi gibi. Saymakla bitmez . Bir daha kendime gelemedim.Maalesef kahrolası ilaçları içemedim koltuğa yapıştım 3.gün benim zaten vitaminlerin sıfırdı çoçuk emzirmeye yeni bıraktığım için vücüdüm yeni bir baş dönmesini daha kaldıramadı sanırım, kanımda da enfeksiyon çıktı doktorumla konuştuk yan etki yapmış bırakman iyi olmuş dedi bir ay sonra kontrole çağırdı başka ilaçlar verecek sanırım bilmiyorum nasıl atalatacağım konusunda bir fikrim yok tam kurtulucam derken daha da beter oldum ilaç yüzünden, alternatif tıptan tedavi arıyorum bilmiyorum şu an öyle lanet bir şey ki yaşamayan asla ama asla anlamıyor ayrıca çoçuklara bulunmasından korkuyorum yani olurda bardağımı kullanırlar falan diye asla bu pislik şeyle karşılaşmalarını istemiyorum. Sizin kurtulmanıza sevindim.
Merhaba iyi akşamlar, bende de gastrit helicobaktrri ve pratik ülser tanısı kondu.sizin ne gibi şikayetleriniz vardı tam olarak ? Bende göbek deliği çevresinde batma hissi, baş dönmesi mide bulantısı oldu . Sizdede varmıydıMerhabalar. Ben 10 yıl önce ülser sebebiyle helicobakter tedavisi gördüm, ilaçlarımı düzenli kullandım, diyete dair verilen tavsiyelere uydum hiç bir yan etki yaşamadım. Aksine yaşam kalitem inanılmaz arttı. Kendimi bildim bileli var olan aylar süren ishaller, karın şişliği, reflü şikayetleri, vitamin eksiklikleri, kansızlık bıçakla kesilir gibi geçti. Öncesinde demir değerlerim ilaç kullandığım dönemlerde bile normalin alt sınırına anca gelirdi, mide ya da bağırsak kanaması, genetik bir hastalık olma durumu falan birsürü tetkik yapılmış bi sonuca varılamamıştı meğer emilimin olduğu bölgede ülser varmış, onun tedavisini olunca herşey düzeldi. Siz hangi yan etkilerden korkuyorsunuz?
Merhaba, evet aynı şeyler ve daha fazlası var kontrol gününü bekliyorum ben ilaçları içemedim vücüdüm başka nedenlerden dolayı güçsüzdü kaldıramadı sanırım, siz ilaç kullandıysanız geçmiş olması gerek..Merhaba iyi akşamlar, bende de gastrit helicobaktrri ve pratik ülser tanısı kondu.sizin ne gibi şikayetleriniz vardı tam olarak ? Bende göbek deliği çevresinde batma hissi, baş dönmesi mide bulantısı oldu . Sizdede varmıydı
Merhaba iyi akşamlar, bende de gastrit helicobaktrri ve pratik ülser tanısı kondu.sizin ne gibi şikayetleriniz vardı tam olarak ? Bende göbek deliği çevresinde batma hissi, baş dönmesi mide bulantısı oldu . Sizdede varmıydı
Ben ilacı kullandım ama çok yan etki yaptı.Merhaba, evet aynı şeyler ve daha fazlası var kontrol gününü bekliyorum ben ilaçları içemedim vücüdüm başka nedenlerden dolayı güçsüzdü kaldıramadı sanırım, siz ilaç kullandıysanız geçmiş olması gerek..
Rabbim kısa zamanda şifa versinMerhaba, evet aynı şeyler ve daha fazlası var kontrol gününü bekliyorum ben ilaçları içemedim vücüdüm başka nedenlerden dolayı güçsüzdü kaldıramadı sanırım, siz ilaç kullandıysanız geçmiş olması gerek..