helena'nın çeyizleri

çok güzel canm görmüştüm bunları. set olarak mı aldın,kaça ve ne zaman aldın canım?

Set olarak aldım canım, aryıldız şubesinden
Ben 4.000 tl'ye almıştım seti. Başlığımda ilk mesajımda paylaştım ordan bakabilirsin canım

Hayirli olsun canım ceyizlerin buyuk parcalardan baslamissin yemek takimin ozellikle cok hos Allah sevdiceginle mutlu gunlerde kullanmayi nasip etsin

ne kadara aldın ki canım fotoları var mı?
izmitteki aryıldız şubelerine sor canım getirtiyorlar. burada bazı yerlerde de kalmamıştı getirtiriz demişlerdi bana aynı modeli

canım ben çatal kaşık bıçak takımı 349 tl ye almıştım yaklaşık 1 yıl kadar önce hatta çeyiz topiğimde şu sayfada canım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dulcinea-nin-ceyiz-sandigi.829043/page-3
izmitte bi yere baktım ama karışık pek çok markanın ürünü vardı getirtiriz dediler ama yakından görüp beğenmeden öyle biey yapmak istemedim çünkü 4 ya da 5 model var aklımda hepsini getirin hangisni beğenirsem onu alırım hatta beğenmezsem almam diyemedim bakıcaz artık bi çaresine inşallah

evet canım görmeden olmaz haklısın :))

Aman allahim 3d nevresim görüyorum oradaaaa bende istiyorum ama artk nevresim hakkim yokkkk

Güle güle kullan kuzucum cok hoslar...
teşekkür ederim canım ben 1 tane hakkımı ayırmıştım 3 D ye
belki 1 tane de kırmızı siyah alırım ya da pamuk saten bilemedim

teşekkür ederim canım ben 1 tane hakkımı ayırmıştım 3 D ye
belki 1 tane de kırmızı siyah alırım ya da pamuk saten bilemedim

Ben nevresim alirsam artk annem parcalar beni :)) ceyizde en fazla yatak odasi malzemeleri var bir dunya :))

O kadar arastirmalarim sonucunda da ince eledim sık dokudum veee elektroniklerimide aldim sükür , haydeee topigime gellllll :)))) fikir olur sanada...

geliyoruuuuum tatlımm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…