- 27 Ağustos 2011
- 11.322
- 2.764
Amin çok teşekkür ederimGule gule kullan agiz tadiyla.canim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin çok teşekkür ederimGule gule kullan agiz tadiyla.canim.
çok güzel canm görmüştüm bunları. set olarak mı aldın,kaça ve ne zaman aldın canım?
ha evet canım baktım iyi almışsın taksitli mi??Set olarak aldım canım, aryıldız şubesinden
Ben 4.000 tl'ye almıştım seti. Başlığımda ilk mesajımda paylaştım ordan bakabilirsin canım
ne kadara aldın ki canım fotoları var mı?
izmitteki aryıldız şubelerine sor canım getirtiyorlar. burada bazı yerlerde de kalmamıştı getirtiriz demişlerdi bana aynı modeli
evet canım görmeden olmaz haklısın :))canım ben çatal kaşık bıçak takımı 349 tl ye almıştım yaklaşık 1 yıl kadar önce hatta çeyiz topiğimde şu sayfada canım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dulcinea-nin-ceyiz-sandigi.829043/page-3
izmitte bi yere baktım ama karışık pek çok markanın ürünü vardı getirtiriz dediler ama yakından görüp beğenmeden öyle biey yapmak istemedim çünkü 4 ya da 5 model var aklımda hepsini getirin hangisni beğenirsem onu alırım hatta beğenmezsem almam diyemedim bakıcaz artık bi çaresine inşallah
teşekkür ederim canım çok sağol sizlerde inşallah güle güle kullanırsınız.Hayirli olsun canım ceyizlerin buyuk parcalardan baslamissin yemek takimin ozellikle cok hos Allah sevdiceginle mutlu gunlerde kullanmayi nasip etsin
ha evet canım baktım iyi almışsın taksitli mi??
ne zaman aldın tatlım
güle güle kullan tekrar canım3 ay oldu alalı canım
Aynen 10 ay taksitle almıştım :)
hımm anladm canmEki Görüntüle 1760991 canim bu takimlarin arasinda kalmistim Eki Görüntüle 1760992 Eki Görüntüle 1760993 karacada var benzeri ama nieyse bunlar kadar hos gelmedi gözüme
teşekkür ederim canım ben 1 tane hakkımı ayırmıştım 3 D yeAman allahim 3d nevresim görüyorum oradaaaa bende istiyorum ama artk nevresim hakkim yokkkk
Güle güle kullan kuzucum cok hoslar...
teşekkür ederim canım ben 1 tane hakkımı ayırmıştım 3 D ye
belki 1 tane de kırmızı siyah alırım ya da pamuk saten bilemedim
geliyoruuuuum tatlımm :))Ben nevresim alirsam artk annem parcalar beni :)) ceyizde en fazla yatak odasi malzemeleri var bir dunya :))
O kadar arastirmalarim sonucunda da ince eledim sık dokudum veee elektroniklerimide aldim sükür , haydeee topigime gellllll :)))) fikir olur sanada...
geliyoruuuuum tatlımm :))
Amin çok teşekkür ederim hepimize inşallahRABBİM HUZURLA AŞK LA KULLANMAYI NASİP ETSİN. HAYIRLI OLSUN