helena'nın çeyizleri

Hayirli olsun canım ceyizlerin buyuk parcalardan baslamissin yemek takimin ozellikle cok hos Allah sevdiceginle mutlu gunlerde kullanmayi nasip etsin

ne kadara aldın ki canım fotoları var mı?
izmitteki aryıldız şubelerine sor canım getirtiyorlar. burada bazı yerlerde de kalmamıştı getirtiriz demişlerdi bana aynı modeli

canım ben çatal kaşık bıçak takımı 349 tl ye almıştım yaklaşık 1 yıl kadar önce hatta çeyiz topiğimde şu sayfada canım :KK52:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dulcinea-nin-ceyiz-sandigi.829043/page-3
izmitte bi yere baktım ama karışık pek çok markanın ürünü vardı getirtiriz dediler ama yakından görüp beğenmeden öyle biey yapmak istemedim çünkü 4 ya da 5 model var aklımda hepsini getirin hangisni beğenirsem onu alırım hatta beğenmezsem almam diyemedim :KK48: bakıcaz artık bi çaresine inşallah :KK16:

canım ben çatal kaşık bıçak takımı 349 tl ye almıştım yaklaşık 1 yıl kadar önce hatta çeyiz topiğimde şu sayfada canım :KK52:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dulcinea-nin-ceyiz-sandigi.829043/page-3
izmitte bi yere baktım ama karışık pek çok markanın ürünü vardı getirtiriz dediler ama yakından görüp beğenmeden öyle biey yapmak istemedim çünkü 4 ya da 5 model var aklımda hepsini getirin hangisni beğenirsem onu alırım hatta beğenmezsem almam diyemedim :KK48: bakıcaz artık bi çaresine inşallah :KK16:
evet canım görmeden olmaz haklısın :))

pr_01_7007_max.jpg
1428743136chf13414_(2).jpg
chf13416_2.jpg
IMG_6749.JPG
IMG_7004.JPG
IMG_7009.JPG

Aman allahim 3d nevresim görüyorum oradaaaa bende istiyorum ama artk nevresim hakkim yokkkk :mad:

Güle güle kullan kuzucum cok hoslar...
teşekkür ederim canım ben 1 tane hakkımı ayırmıştım 3 D ye :KK70:
belki 1 tane de kırmızı siyah alırım ya da pamuk saten bilemedim :KK70:

teşekkür ederim canım ben 1 tane hakkımı ayırmıştım 3 D ye :KK70:
belki 1 tane de kırmızı siyah alırım ya da pamuk saten bilemedim :KK70:

Ben nevresim alirsam artk annem parcalar beni :)) ceyizde en fazla yatak odasi malzemeleri var bir dunya :))

O kadar arastirmalarim sonucunda da ince eledim sık dokudum veee elektroniklerimide aldim sükür , haydeee topigime gellllll :KK55: :)))) fikir olur sanada...

Ben nevresim alirsam artk annem parcalar beni :)) ceyizde en fazla yatak odasi malzemeleri var bir dunya :))

O kadar arastirmalarim sonucunda da ince eledim sık dokudum veee elektroniklerimide aldim sükür , haydeee topigime gellllll :KK55: :)))) fikir olur sanada...
geliyoruuuuum tatlımm :))

X