helena'nın çeyizleri

Helena

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2011
11.322
2.764
Merhaba kızlar çeyizimi tamamlamadım ama aldıkça ekleyeceğim.
:nazar::nazar::nazar:
pr_01_6320_max.jpg

çatal bıçak kaşık takımım
MAG_4181657.jpg

tencerelerimin kulpları pudra renk
93723357870623994188.jpg
mor-zambak-kahvaltilik-800x800.jpg
M020944_large.jpg
M020995_large.jpg
M020712_large.jpg
mndjnmjfd.png

M020341_small.jpg

misafir için tek kişilik nevresim takımım
IMG_6737.JPG

micro-yastik-50x70-cm-8218-18-O.jpg

misafir için tek kişilik pikelerim yastıklarım
gmgmjf.png
20980_buyuk_zoom.jpg
2672880327591_1_org_zoom.jpg
2672880292332_3_org_zoom.jpg
hfdhhdf.png
[img][5][1][900x1234].jpg
46927_3.jpg
bambu_et_kesme_tahtasi_1.jpg

Nicer_Dicer_Plus_3.jpg
002.jpg

evidea-mutfak-DFH320_2.jpg

pr_01_65101_max.jpg
stainless-steel-hand-egg-beater-and-beaters.jpg_220x220.jpg
Adsız.png
trr.png
trivet-may-1302-18787-16-O.jpg

dinnox-cam-saklama-kabi-gb1401-808-vitrin.jpg
English-Home-Deram-Ferforje-Fener-A.pembe_.jpg
images.jpg

Son düzenleme:
Canım hayırlı olsun :nazar:
Yemek tk çkb tk bayıldım özellkle çok şık ve sade. Hepsi bir araya gelince cok uyumlu olmus devamını bekliyorum:21:

Aman allahim kim gelmişş:21:

Hepsi cok güzel canim huzurla mutlulukla kullan insaallah:nazar::nazar:
Kahvalti takiminida eklemissin gözümden kacmadi bu arada:))

Aman allahim kim gelmişş:21:

Hepsi cok güzel canim huzurla mutlulukla kullan insaallah:nazar::nazar:
Kahvalti takiminida eklemissin gözümden kacmadi bu arada:))
amin canım inşallah hepimiz mutlulukla huzurla kullanalım.
ahaha aynen canm kahvaltıyı aldım çıktım valla. biraz bakındım ama bir tık iyi modeller vardı. çok hoşuma giden bir şey olmayınca paketle alayım dedm.tam beni alan bir kahvaltı takımı bulamadım :KK43: misafire kullancam çünkü bize aşk takımı almaya karar verdm :KK36::KK48:
tesadüf mü gördün kız beni neden şaşırdın :))

amin canım inşallah hepimiz mutlulukla huzurla kullanalım.
ahaha aynen canm kahvaltıyı aldım çıktım valla. biraz bakındım ama bir tık iyi modeller vardı. çok hoşuma giden bir şey olmayınca paketle alayım dedm.tam beni alan bir kahvaltı takımı bulamadım :KK43: misafire kullancam çünkü bize aşk takımı almaya karar verdm :KK36::KK48:
tesadüf mü gördün kız beni neden şaşırdın :))

Amin canimm :KK68:

Yooo tesadüf olurmu , topic acmissin ya birden listede görünce o hosuma gitti iste :)))

İyi etmissin bosver kahvalti setide cikmis aradan iste ilerde baska alirsin yine...
Ask seti günlük daha iyi hem parcalari da az iki kisi icin ideal...

canım hayırlı olsun topiğin çeyizlerinin maşallahı var :KK200::nazar::nazar::nazar:
hepsi çok şık çok güzeller ayrı ayrı hepsini çok beğendim ama özellikle de misafir yemek takımın başka benim için aklımdaki almayı düşündüğüm son zamanlardaki favori yemek takımlarımdan biri çünkü :KK68::KK68::KK68:
aşkla mutlulukla huzurla kullanmayı nasip etsin allahım hepsi sana ve sevdiceğine şans getirsin :KK39:

Amin canimm :KK68:

Yooo tesadüf olurmu , topic acmissin ya birden listede görünce o hosuma gitti iste :)))

İyi etmissin bosver kahvalti setide cikmis aradan iste ilerde baska alirsin yine...
Ask seti günlük daha iyi hem parcalari da az iki kisi icin ideal...
aynen canım daha iyi şeyler çıkınca alırız yine :KK70:

canım hayırlı olsun topiğin çeyizlerinin maşallahı var :KK200::nazar::nazar::nazar:
hepsi çok şık çok güzeller ayrı ayrı hepsini çok beğendim ama özellikle de misafir yemek takımın başka benim için aklımdaki almayı düşündüğüm son zamanlardaki favori yemek takımlarımdan biri çünkü :KK68::KK68::KK68:
aşkla mutlulukla huzurla kullanmayı nasip etsin allahım hepsi sana ve sevdiceğine şans getirsin :KK39:
amin canım inşallah
güzel dileklerin için teşekkür ederim.
bende yemek takımımı çok çok araştırdım. aklımda bi modelde yoktu. ama hiç beni alan bir yemek takımı bulamamıştım.tesadüfen bu modeli gördüm ve heyecanlandım o yüzden benm için yeri ayrı :KK70:
kimsede görmemiştim. sen nasıl bu takıma karar verdin. kataloglara bakarken falan mı yoksa mağazada mı gördün canım

amin canım inşallah
güzel dileklerin için teşekkür ederim.
bende yemek takımımı çok çok araştırdım. aklımda bi modelde yoktu. ama hiç beni alan bir yemek takımı bulamamıştım.tesadüfen bu modeli gördüm ve heyecanlandım o yüzden benm için yeri ayrı :KK70:
kimsede görmemiştim. sen nasıl bu takıma karar verdin. kataloglara bakarken falan mı yoksa mağazada mı gördün canım

hayırlı olsun canım öyleyse hep aşkla mutlulukla kullan :KK68: ben aryıldızın internet sitesinden ürünlerine bakarken beğendim canım hiç yakından görme fırsatım olmadı :KK43: ilk fırsatta istanbuldaki aryıldız mağazasına gidicem sanırım eminönündeymiş yakından görüp kararımı vericem gitmişken de senin aldığın ve aryıldızın bikaç modeline daha bakıcam ona göre kararımı vericem artık hatta son zamanlardaki favorim şu model canım :21:
hiç yakından görme imkanın oldu mu bi yorumda bulunabilirsin belki :KK39:

50-1.jpg

Ohhh yemek takımını aldın kurtuldunnn darısı bana herşeyin çok güzel rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin :KK200::KK200::oops:

Sonunda seni burda görmk ne güzel :)))
Güzel günlerde kullan canım yemek takımında ÇKB takımında çok şık. Havlularıda , tekstilide baya almışsın baya kolaylamışsın yani:)
canım teşekkür ederim. bornoz falan kaldı işte
havluların hiç birini ben almadım hep annem yapmış :KK70:

hayırlı olsun canım öyleyse hep aşkla mutlulukla kullan :KK68: ben aryıldızın internet sitesinden ürünlerine bakarken beğendim canım hiç yakından görme fırsatım olmadı :KK43: ilk fırsatta istanbuldaki aryıldız mağazasına gidicem sanırım eminönündeymiş yakından görüp kararımı vericem gitmişken de senin aldığın ve aryıldızın bikaç modeline daha bakıcam ona göre kararımı vericem artık hatta son zamanlardaki favorim şu model canım :21:
hiç yakından görme imkanın oldu mu bi yorumda bulunabilirsin belki :KK39:

Eki Görüntüle 1734509
bunu yakından görmedm canm ne yazıkki =)

X