El Sanatları Hediyelik pırıltılı sabunlar...

valla ellerinize sağlık çok güzel olmuş
bende arkadaşıma yapmayı düşünüyorum yarın ilk işim malzemeleri alamk ve yapmak
inşallah bitirince eklerim
tekrar emeğinize sağlıkyerimseniben

fotoraf0039xr9.jpg

fotoraf0039xr9.3176cd49d6.jpg

bunlarda benm yeni yaptıklarım:)

ellerine saglik canim.valla becerikli olmanin avantajlari.kutlarim seni...............

off beee bu yine çıkmedı resim ama adrese tıklayınca görülüyor .Neyse bunada şükür ilerleme kaydettim sanırımsengözlerimebaksanab yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlarŞeniz

ben de mum boyuyorum şimdi:1rolleyes:.kurursa resimlerini koyucam kızlar
çok güzel oldular:teytey:

ben de mum boyuyorum şimdi:1rolleyes:.kurursa resimlerini koyucam kızlar
çok güzel oldular:teytey:

Merhaba, büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum eserlerini. Ben dün iki tane mum boyadım. Çok güzel oldular ama işe gelirken baktım hala kurumamışlardı. Sen hangi marka (pırıltılı) yapıştırıcı kullanıyorsun. Sanırım benim aldıklarım çok adi, bir türlü kurumuyorlar. Baktım Çin malı imiş. Bunların daha kalitelisi yokmu acaba:uhm:

Merhaba, büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum eserlerini. Ben dün iki tane mum boyadım. Çok güzel oldular ama işe gelirken baktım hala kurumamışlardı. Sen hangi marka (pırıltılı) yapıştırıcı kullanıyorsun. Sanırım benim aldıklarım çok adi, bir türlü kurumuyorlar. Baktım Çin malı imiş. Bunların daha kalitelisi yokmu acaba:uhm:

canım benimkilerin markası uhu
kurudular gibi birşey hatta
renkleri de çok güzel ayrıca
akşam üstü resimlerini çekip koyucam inşallaha.s.

talincim hepsi gerçekten çok güzeldi
emeğine sağlık
halana hediye götürdüğün sepette çook güzel hazırlanmıştı ellerine sağlıka.s.

Talin'ciğim bunlardan başka sanat harikaların varsa onları görelim lütfen:))Sabunlardan mumlardan başka..

X