Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
talin abla bence yeşil daha cıvıl cıvıl olmuş..daha çok hoşuma gitti bnm..annein banyosuna hangisi uygunsa onu ver sen en iisi
bide ben o sepetlerden burda görmeedim..nerde bulcam ben onları yhaaa... pek de gsller..her renginden alırım valla ben =) bide daha ufak boyutlu yokmu? dikdörtgeni yokmu mesela?
Bugün sırf bu sabunların malzemeleri almak için çarşıya çıktım ve eve gelir gelmez yaptım çok güzel oldular şimdi bide sepet bulmam lazım .Talincigim süpersin valla ellerine saglık Acaba bu süslemeyi mumlara yapsak olurmu ?
:1rolleyes:
canım senin de ellerine sağlık
buraya koyarsan yaptıklarını biz de görelim bari:1rolleyes:
ben de dün marketten yeni peçeteler aldım,ev peçeteyle doldu taştı zaten,çok güzel desenler var ama ya...
bu süslemeler mumlarla da olur büyük ihtimalle.bu hafta içi mum da alıp deniycem
bakalım nasıl olacak
sevgilera.s.
çok güzel olmuş ellerinize sağlık bende yapıcam bunlardan fakat bir sorum olacak renkli sabunada yapılabilirmi acaba?
henüz 2 tane yaptım bugün alışverişe gittigimdede pembe sabunlar aldım renkli sabunla denemek istedim bakalım olacakmı burda ardıgımı pek bulamıyorum uygun bir sepet veya peçetelik bulmam lazım bide resim yükleme işini beceremedim bir türlübaşarabilirsem mutlaka eklerim.
talinnnnnnnnnnnnn ellerine sağlık ne güsell şeyler yapmışsın öle canımmmmmmmmmmm bende deneyecm ,,,,,kıs çok saol valla harika şeyler yaaa hemen deneyecm hatta
o peçetelerden bulabilirmiyim bilmom:))