El Sanatları Hediyelik pırıltılı sabunlar...

talinnnnnnnnnnnnn ellerine sağlık ne güsell şeyler yapmışsın öle canımmmmmmmmmmm bende deneyecm ,,,,,kıs çok saol valla harika şeyler yaaa hemen deneyecm hatta
o peçetelerden bulabilirmiyim bilmom:))

Onlar ankarada peçetelik diye satılıyo ama burada4-5 milyon sen ucuza bulmuşsun canım..

talin abla bence yeşil daha cıvıl cıvıl olmuş..daha çok hoşuma gitti bnm..annein banyosuna hangisi uygunsa onu ver sen en iisi :KK66:

bide ben o sepetlerden burda görmeedim..nerde bulcam ben onları yhaaa... pek de gsller..her renginden alırım valla ben =) bide daha ufak boyutlu yokmu? dikdörtgeni yokmu mesela?

talin abla bence yeşil daha cıvıl cıvıl olmuş..daha çok hoşuma gitti bnm..annein banyosuna hangisi uygunsa onu ver sen en iisi :KK66:

bide ben o sepetlerden burda görmeedim..nerde bulcam ben onları yhaaa... pek de gsller..her renginden alırım valla ben =) bide daha ufak boyutlu yokmu? dikdörtgeni yokmu mesela?

canım ben bu sepetleri buralardaki 1 milyoncular var ya oradan bulup aldım.fiyatını yanlış söylemişim ama 3 liraymış.bugün her renginden alınca ferkettim:1rolleyes:ama ille bu sepetten alınacak diye birşey yok tabi..bulursanız farklı seçenekler de olur.daha küçük ve boyu kısa olan sepetler daha uygun olur mesela.çünkü bu sepetlerin boyu çok uzun ve sabunların görünmesi için havlunun altına ben poşet koyuyorum ki yükselsin diye
artık biraz da şans.daha güzelleri de bulunabılır denk gelirseniza.s.

Evet araştırmak lazım renkli sabunlara yapıcam ben
de bakalım.Gösteririm.

Bugün sırf bu sabunların malzemeleri almak için çarşıya çıktım ve eve gelir gelmez yaptım çok güzel oldular şimdi bide sepet bulmam lazım .Talincigim süpersin valla ellerine saglık :nazar:Acaba bu süslemeyi mumlara yapsak olurmu ?

Bugün sırf bu sabunların malzemeleri almak için çarşıya çıktım ve eve gelir gelmez yaptım çok güzel oldular şimdi bide sepet bulmam lazım .Talincigim süpersin valla ellerine saglık :nazar:Acaba bu süslemeyi mumlara yapsak olurmu ?

:1rolleyes:
canım senin de ellerine sağlık
buraya koyarsan yaptıklarını biz de görelim bari:1rolleyes:
ben de dün marketten yeni peçeteler aldım,ev peçeteyle doldu taştı zaten,çok güzel desenler var ama ya...
bu süslemeler mumlarla da olur büyük ihtimalle.bu hafta içi mum da alıp deniycem
bakalım nasıl olacak
sevgilera.s.

kızlar beğendiniz mi benim sepetlerimi
o gün bilgisayar çok ağır çalışıyordu, mahvetti beni
küçülttüğünüze çok sevindim teşekkürler

ben sepetin içine cam boncuklarla kenarına bir kuş kondurdum,
bir benzeri daha var ama onun resimlerini çekemedim

görenler bayılıyor, sağol talincim aklına sağlık..........

çok güzel olmuş ellerinize sağlık bende yapıcam bunlardan fakat bir sorum olacak renkli sabunada yapılabilirmi acaba?:nazar:

:1rolleyes:
canım senin de ellerine sağlık
buraya koyarsan yaptıklarını biz de görelim bari:1rolleyes:
ben de dün marketten yeni peçeteler aldım,ev peçeteyle doldu taştı zaten,çok güzel desenler var ama ya...
bu süslemeler mumlarla da olur büyük ihtimalle.bu hafta içi mum da alıp deniycem
bakalım nasıl olacak
sevgilera.s.

henüz 2 tane yaptım bugün alışverişe gittigimdede pembe sabunlar aldım renkli sabunla denemek istedim bakalım olacakmı burda ardıgımı pek bulamıyorum uygun bir sepet veya peçetelik bulmam lazım bide resim yükleme işini beceremedim bir türlü:eek:başarabilirsem mutlaka eklerim.

çok güzel olmuş ellerinize sağlık bende yapıcam bunlardan fakat bir sorum olacak renkli sabunada yapılabilirmi acaba?:nazar:

teşekkür ederim canım
aslında renkli sabunla yapmayı ben de denıycem ama fırsat bulup renkli olan sabunlardan alamadım henüz.renk kombinasyonu uygun olursa bence renkli sabuna da güzel olur bu desenler.mesela pembe sabuna lilalı bir desen ya da yeşil sabuna turunculu yeşilli bir desen kullanılırsa hoş da durabilir.ama dediğim gibi renkleri uygun seçebilmek gerekiyor

henüz 2 tane yaptım bugün alışverişe gittigimdede pembe sabunlar aldım renkli sabunla denemek istedim bakalım olacakmı burda ardıgımı pek bulamıyorum uygun bir sepet veya peçetelik bulmam lazım bide resim yükleme işini beceremedim bir türlü:eek:başarabilirsem mutlaka eklerim.

aslındahavlunun üstüne sabunlar konularak ince şeffaf kağtlarla ve güzel bir kurdeleyle paket yapılarak da verilebilir bu tür bir hediye.belki sepet kadar güzel görünmez ama yine de güzel olabilir bence
renkş sabunlarla yaparsan ve resimlerini koyarsan çok sevinirim canım.merak ediyorum renkli sabunlarla yapılırsa nasıl görünür acaba
öptümŞeniz

talinnnnnnnnnnnnn ellerine sağlık ne güsell şeyler yapmışsın öle canımmmmmmmmmmm bende deneyecm ,,,,,kıs çok saol valla harika şeyler yaaa hemen deneyecm hatta
o peçetelerden bulabilirmiyim bilmom:))

merhaba canım.benim kullandığım peçeteler genelde selpak marka olanlar.ama çok farklı marka ve seçenekler de var tabii.önemli olan böyle cıvıl cıvıl güzel desenler bulabilmek.eminim bulacaksındıryerimseniben
sevgilera.s.

Kırtasiyeden sipariş ettiğim simli uhular biraz önce geldi. Fiyatıda çok ucuz.. 5 renkli set 0,75 YTL dedi.Bende dayanamadım 2 tane aldım.
Akşam eve giderken desenli peçete ve fazla girintisi olmayan sabunları markete uğrayıp aldımmı tamam.
Talin çok teşekkür ederim.
Eşe dosta elim boş gitmeyi hiç sevmiyordum.
Ve bence bunlar gidecek en güzel hediye.
Tekrar teşekkürler.a.s.

Çok hoş görünüyolar Yapıp hediye etmeKte
Hediye olarak almakta isterim tatlicadiarzu Lakin Ben beceremem Herhalde ya_!

Bende simli uhuları aldım bugün.Peçete bulamadım ama bulunca hemen yapıp resimliycem..

kızlar ben de bugün bir milyoncularda düz beyaz mumlar gördüm
onların üzerine yapmayı düşünüyorum. bence güzel olur
banyoda hoş duruyo mumlar.

Talin Merhaba, merak ettim taşlarla da denedinmi.. Nasıl bir şeyler çıkacağını çok merak ediyorum. Mumlarlada harika oluyor canım. Benim evim bu tür mumlarla dolu. Umarım konuna müdahale ediyormuşum gibi düşünmezsin ama bir kaç örnek vermek istiyorum. Ne yapayım çokkkkk seviyorum bu tür uğraşları ve evim bir müzeye dönüştü... a.s.

SK_71150_baby_shoes_rose.jpg

Servietten_Babyschuhe.jpg

X