El Sanatları Hediyelik pırıltılı sabunlar...

Çok güzel bir fikir ya çok güzel olmuşlar canım ellerine sağlık bende hemen deneyeceğim...

ellerinize sağlık hepsi birbirinden güzel olmuş. Aynı tekniği değişik şekil ve boyutlardaki taşlarada uygulayabiliriz ve bunlarla bahçe veya balkonlarımızı süsleyebiliriz. işte bir örnek

Talin hepsi birbirinden güzel olmuş emeğine sağlık Şeniz
Simli uhu paketinin resmini koyabilirmisin

barçman ablacım sanırım yanlışlıkla yazdın mum diye
ama çok güzel bir fikir vermiş oldun bana aslında
bu desenler ve simler mumlara da uygulanır mı acaba:uhm:
en kısa zamanda deniycema.s.a.s.

sabunlar muhteşem, mum da harika bir fikir, süper olur eminim, bir iki gün içinde ben de sabunlardan yapıcam ve sizinle paylaşıcam

ellerine sağlık a.s.

Talin hepsi birbirinden güzel olmuş emeğine sağlık Şeniz
Simli uhu paketinin resmini koyabilirmisin

canım fotoğram makinemi 2 günlüğüne bir arkadsaşıma verdim maalesef.bu yüzden 2 günden önce resmi ekleyemem.ama elime geçer geçmez ekliycem söza.s.

yaaa bu taşlar da süper olmuşş..bende yaptım resimleri eklicem.. =)

talin abla senn yerine bende uhunun resmini koyuvereyim..

bende paket yok gerçi ama olsun =)

kalemi bilerek koydum boyutunu görün die.. bütün kırtasiyelerde var..ben bizim karşıdakinden aldım valla =) paralarda çımış :) çok zenginim :)

kalemi bilerek koydum boyutunu görün die.. bütün kırtasiyelerde var..ben bizim karşıdakinden aldım valla =) paralarda çımış :) çok zenginim :)

=))
teşekkür ederim canım
çok güzel olmuş yaptığın sabunlar.ellerine sağlık
bende bu kalemlerin daha büyük olanları var
ama farketmez zaten işlevi aynı olduktan sonra:1rolleyes:
öpüyorumŞeniz

harikasınız ya sayenizde bende kendi ellerim le yaptığım bir şeyi hediye edeceğim düşünmesi bile zevkli :))..yapınca resmini koyabilir miyim ?

kızlar
ben de yaptım akşam 8 tane hem de.........
en kısa zamada ekliycem resmini
şimdi sabunlar için sık bir sepet ya da tabak arıyorum
annelere anneler günü hediyesi olarak vericem.

çok güzel olmuş gerçekten çok şık duruyorlar bır vakit bulunca hemen bende deneyeceğim

arkadaşlar o simli uhulardan bir pakette 12 tane var yaklaşık ve fiyatıııııııııııı 1,5 ytl
ve mahallemizdeki küçücük kırtasiyeden aldım, çok kolay bulunabiliyor hem de çok ucuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…