- 21 Nisan 2008
- 269
- 0
- 35
talin harika bisey bnlar bayildim inan cok becerikliymisin...bende kaynanama havlu yaptim anneler gunu icin bide boyle bi sabun yapiyim dime ama o uhulari pek bulabilecegimi sanmiyorum baska bisey olurmu acaba??
cok güzel olmuşlar yaaaa hangi boyayla boyadın
hayal gücüne saglık
Çok güzell Ve çok pratik Denemeliyim Hemen :)
Talin bunlar süper ya bayılırım böyle şeylere :asigim:
Ama aklıma takıldı. Ojeyi ve uhuyu tamamen sabunun üzerine mi sürüyoruz yoksa sadece desenin üzerine mi?
teşekkür ederim canımŞeniz
ojeyi istersen sabunun yanlarına kadar taşır hiç önemli olmuyor çünkü oje çok çabuk kuruyor ve renksiz olduğu için hiç farkedilmiyor bile.hatta ben ojeyi mümkün olduğunca sabunun her yerine sürüyorum ki(tabi ön yüzü için dedim bunu)yapıştıracağım peçetenin her yeri iyice yapışsın sabuna
ama tabii simli uhularla boyarken simleri sabuna taşırmamaya dikkat etmek gerekiyor
denersen ve yaptıklarını paylaşırsan sevinirim
kolay gelsina.s.
ay talinciğim bayıldım ben bu mumlara ellerine sağlık resimde flaştan parlamış gerçek halleri kkimbilir ne kadar muhteşemdir hepsini çok beğendim ama kelebeklere ayrı bir düşkünlüğüm olduğu için onlara bayıldım paylaşımın için çok sağol
ben de çok beğendim. denemek isterim.
acaba peçetenin üstüne simli uhu yerine simli oje sürsek olur mu? uhu biraz kabartılı duruyor, oje aynı etkiyi yapamaz heralde.
mum fikrinden sonra benim de aklıma ahşap kutulara yapma ihtimali geldi. olur değil mi?