- 20 Haziran 2007
- 4.250
- 27
- 45
son yaptığın mumlara bayıldım....şu çiçekli mumları simle boyadım derken yine o simli uhuylamı yaptınız çok şık olmuşlar
teşekkürler canım
evet simle boyadım derken simli uhuları kastettima.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
son yaptığın mumlara bayıldım....şu çiçekli mumları simle boyadım derken yine o simli uhuylamı yaptınız çok şık olmuşlar
kelebek'ciğim evet hala oje kullanıyorum maalesef
çünkü henüz oje yerine kullanabileceğim alternatif bir yapıştırıcı bulamadım
bu hafta içi bir sanat merkezine gidicem
inşallah oradaki görevlilerden bu iş için fırçayla filan kullanabileceğim daha büyük bir yapıştırıcı tavsiyesi alabilirim
çünkü taktir edersin ki bu büyüklükteki bir muma peçete yapıştırmak çok fazla zamanımı alıyor
bulunca sizinle de paylaşırım
öptüma.s.
talin canım mumların harika olmuş.çok farklı şeyler ortaya çıkmış.eşin götürdümü mumları?merak ediyorum sonuçları a.s.
bide( transfer tutkal )diye bişey var onu hiç denedinmi berna laçinin programında devamlı onu kullanıyorlar
canım duydum transfer tutkalı evet ama emin olamadım kullanabılır mıyım diye mumlar için
bugün bir hobi malzemeleri satan mağazaya gidicem
oaradan tüm yardımı alırım inşallah
size de bilgi veririm
öptüma.s.
kelebek'ciğim evet hala oje kullanıyorum maalesef
çünkü henüz oje yerine kullanabileceğim alternatif bir yapıştırıcı bulamadım
bu hafta içi bir sanat merkezine gidicem
inşallah oradaki görevlilerden bu iş için fırçayla filan kullanabileceğim daha büyük bir yapıştırıcı tavsiyesi alabilirim
çünkü taktir edersin ki bu büyüklükteki bir muma peçete yapıştırmak çok fazla zamanımı alıyor
bulunca sizinle de paylaşırım
öptüma.s.
talincim ben transfer tutkal aldım bu akşam deniycem sana bildirim sonucu, bu arada canım birşey sorucam: peçetelerin üzerine tıpkı sabunlardaki gibi tekrar oje sürüyorsun değil mi? vernik gibi birşey kullanmıyorsun.