- 30 Ocak 2008
- 287
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu peceteleri nerden alıyorsunuz burda böyle güzeller yok ki
canım sabunları ve mumları kendinmi yapıyorsun bu tekniği bende yaptım çok ama sabun yapmak çok pis bir iş bilirsin yapıyorsan şimdi peçeteyi farklı yerlerde kullanıyorum çok güzel şeyler üretmişsin tebrikler.
canım sabunları ve mumları kendinmi yapıyorsun bu tekniği bende yaptım çok ama sabun yapmak çok pis bir iş bilirsin yapıyorsan şimdi peçeteyi farklı yerlerde kullanıyorum çok güzel şeyler üretmişsin tebrikler.
ayyy talincim cok tesekkur ederim bu fikri verdigin icin masallah tum kadinlar kulubu harekete gecmis sabun suslemis:roflol: ben gec kaldim sanirim ,coktandir girmiyodum dolasirken gordum cok guzel olmus ,banyomu fistik yesil yapmak istiyodum ,yaptigin sepetteki yesil sabunlar cok guzel ,
ben fransada kaliyorum senin simli uhu dedigin resmini gordum ama burda bulabilirmiyim bilmiyorum yarin sorcam ,egerki o olmazsa aceba simli kalemler oluyo onlar olurmu ,guzel gosterirmi ,insallah blurum yaparimda bende resmini eklerim tekrardan tesekkeuler herkesin emegine saglika.s.a.s.a.s.a.s.
mrb talincim bisey sorcam aceba ,kendi resimlerimizde mum uzerine yapabilirmiyiz ,normal resim degil ama fotokopi kagidindan kesip yapsak aceba olurmu diye dusundum ,illlaki pecetemi olcak baska bisey olabilirmi mesela
arkadaşlar uzun süredir bu siteyi takip etmeme rağmen üye olmak kısmet olmamıştı.bu sabunlar beni cezbetti.evde yaptım bilmiyorumm nasıl oldu..fikri veren talin arkadaşımıza teşekkürler.farklı teknikler varsa öğretmeni bekliyoruz.tepsiye falan uygulanıyor demişsin merak ettim valla...sabun-mum derken ev dolup taşacak.bide bu peçeteler anacım bitmek bilmiyo..resim ekleyemedim yaa:1no2: