Hediyee fikirleri, yardım lütfen :D

yudum2602

Baba beni O'kula gönder.♥
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2010
281
1
46
Almanya
yaaa gencler bn askosa hediye alcam ama ne alacagmi bilmiorm.. aklimda suan bu var: bileklik alcam üst tarafina bas harflerimizi alt tarafinada tarihimizi yada Kalbim yazdircam diye düsündüm.. baska fikri olan varmi bu cok az gibime geliyo yoksa yeterlimi sizce?

saat alip saatin arka kismina tarihiniz yada adlariniz fillan olabilir ama bileklik bilmem kii pek ii fiikir gbime gelmedi/ aama saati daha cok takabilir ve kulanislidir......... erkege giden bence en guzel hediye diye dusunuyorum

evet evet saat al arkasınada ole yap

bıde t-shırt bastır kız super olur ustune kalbım yazdır ne bılım I kalp senın adını yazdır gıysın

yaa saatde gzl fikrmis he haha olduu tshirte resmleri yapim bide yok yaa kendisi sert & biraz sinirli öyle sey giyinmezki baska akliniza gelen bse varmi ? yada tarih yerine bas harfimi yazdirsam tek ?

saat ve saatin ekranına buzlu resminiz yada başharfleriniz..

bas harf bilmem ama daha cok bakinca anlamli olsun tarih yazdir... ama ikinizin adida labilir ama tek harfleri koyma ble guzel olsun :)))

şu aşk tişörtleri var ya ondan yaptırabilirsin. istersen resimlerinizi koydurursun istersen de sevimli esprili aşk figürleri var onlardan yaptırabilirsin.eğer bunlar basit kaçar dersen ben geçen sene sevgililer gününde baş harflerimizin yazılı olduğu kol düğmesi yaptırmıştım ve çok beğendi. bunu düşünebilirsin mesela. fiyatları da uçuk değil. kol düğmesi fikrini bir düşün eğer kafana yatarsa bana mesaj at ben sana yaptırdığım sitenin adını söylerim canım. kargo da uzun sürmüyor hem

hmm.. fikir olarak güzel ama 19 yasnda öyle gömlek giyen birisi degildir kendisi ondan fazla kullanisli olmaz.. :S

bak bu gzl fikr saatin ekranina bas harfimizi yapsam snra arkasina tarihi yazdirsam
cok yasayin ya cok tskk
ama ya gzl saat bulamazsam baska bi fikri olan varmi ?

ekranına derken arka fonuna yani..rakamların oldugu fona :) saate her bakısında gözünün önünde siz..

hmm.. fikir olarak güzel ama 19 yasnda öyle gömlek giyen birisi degildir kendisi ondan fazla kullanisli olmaz.. :S

ha o zaman olmaz bilmiyordum yaşını kusura bakma başka bir şey düşünelim o zaman.ben kocaman bir puzzle yaptırmıştım fotoğrafımızdan öyle bir şeye ne dersin?güzel ahşap bir çerçeveyle çok hoş oluyor

hediye denizi diye bir sitede o saatlerden var zaten.ordan bakabilirsin.örnekleri saat modelleri de var. kol saati de c labilir duvar saatini kullanabilir mi bilmiyorum ama kol saatine daha çok bakar

blirom bliorm bnd onu diom ztn ortasinda basharflerimiz kenarlarda sayilar yazcak
saatin arkasinada tarih gelcek iste :S

pekii bn saat aldim diyelim icine iste o ekranina istedigm resmi nsl koydurcam özel yapan bi yer varmi ? yoksa benmi koyim kendim

pekii bn saat aldim diyelim icine iste o ekranina istedigm resmi nsl koydurcam özel yapan bi yer varmi ? yoksa benmi koyim kendim

bence sen koyma düzgün olur olmaz ri,ske girme bence.netten sipariş vericeksen zaten onlara foto gönderiyosun onlar hallediyolar canım

bence sen koyma düzgün olur olmaz ri,ske girme bence.netten sipariş vericeksen zaten onlara foto gönderiyosun onlar hallediyolar canım

netten yaptiramam cnkü onlar yollayinca bizim eve göndercekler.. erkek arkadasmdan annemlerin haberi yok o yüzden kendim biyere gidip yapdirmam daha iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…