Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saat ve saatin ekranına buzlu resminiz yada başharfleriniz..
şu aşk tişörtleri var ya ondan yaptırabilirsin. istersen resimlerinizi koydurursun istersen de sevimli esprili aşk figürleri var onlardan yaptırabilirsin.eğer bunlar basit kaçar dersen ben geçen sene sevgililer gününde baş harflerimizin yazılı olduğu kol düğmesi yaptırmıştım ve çok beğendi. bunu düşünebilirsin mesela. fiyatları da uçuk değil. kol düğmesi fikrini bir düşün eğer kafana yatarsa bana mesaj at ben sana yaptırdığım sitenin adını söylerim canım. kargo da uzun sürmüyor hem
bak bu gzl fikr saatin ekranina bas harfimizi yapsam snra arkasina tarihi yazdirsam
cok yasayin ya cok tskk
ama ya gzl saat bulamazsam baska bi fikri olan varmi ?![]()
hmm.. fikir olarak güzel ama 19 yasnda öyle gömlek giyen birisi degildir kendisi ondan fazla kullanisli olmaz.. :S
tmm bi bakim :)
nerden bilebilrdnki yasini ya bn söylemedim kbakma :)
pekii bn saat aldim diyelim icine iste o ekranina istedigm resmi nsl koydurcamözel yapan bi yer varmi ? yoksa benmi koyim kendim
![]()
bence sen koyma düzgün olur olmaz ri,ske girme bence.netten sipariş vericeksen zaten onlara foto gönderiyosun onlar hallediyolar canım
netten yaptiramam cnkü onlar yollayinca bizim eve göndercekler.. erkek arkadasmdan annemlerin haberi yok o yüzden kendim biyere gidip yapdirmam daha iyi :)