Gelişimine destek olacak şeyleri başka zaman alın. O yaş çocuğu doğumgününde istediği beklediği şeye kavuşsun.Belki benim bilmediğim bir oyun gelişimine katkı olabilecek bir uygulama yada bu yaşta şunu yapmıştık güzel bir karardı dedikleri bir şeyler vardır diye yazdım sadece fikir olsun diye
Soru yanlış, oğlumun doğumgünü için ne hediye alayım yerine, o yaşta çocuğu olan anneler, sizler son dönemde ne hediye aldınız, en çok hangisini sevdi, ya da benim aklıma gelmeyen önerileri fikirleri olan paylaşırsa sevinirim gibi sorsa amenna, 10 yaşında oğluma ne hediye alayım deyince bilemedimKonu açtığına açacağına pişman ettiniz kadını. Tabi ki çocuğun ne sevip sevmediğini biliyordur. Bazen insan değişik fikir arıyor. Böyle iğneleyici laflar söyleyince nasıl mutlu oluyorsunuz çok ilginç.
Burda olan hanimlarin yeterince zeki olduklari icin bu sekilde anlasilacagini dusunmus olabilirSoru yanlış, oğlumun doğumgünü için ne hediye alayım yerine, o yaşta çocuğu olan anneler, sizler son dönemde ne hediye aldınız, en çok hangisini sevdi, ya da benim aklıma gelmeyen önerileri fikirleri olan paylaşırsa sevinirim gibi sorsa amenna, 10 yaşında oğluma ne hediye alayım deyince bilemedim
Anlaşılsa bile çocuğuma ne hediye alıcam diye konu acmazsin yaBurda olan hanimlarin yeterince zeki olduklari icin bu sekilde anlasilacagini dusunmus olabilir
Kisisel zevkAnlaşılsa bile çocuğuma ne hediye alıcam diye konu acmazsin ya
Belki oğlunun sevdiği birşey değilde farklı bir fikir gelir ve oğlunu şaşırtmak isteyebilir klasik sevdiği şeyleri yapmak istemiyordur belki niye bunu bukadar yadırgadınız herkesin kendi düşüncesi akıl almak isteyen alır farklı fikirler hoşuna gidebilir nekadar abartmışsınız yorumlarınızlaTamam siz oğlanın 5 katı yaşındaki kadınlardan öneri bekleyin madem. Sizden daha iyi tanırlar bebenizi, en iyi hediyeyi bulurlar şimdi. Haydi selametle.
Monopoly modasi hic gecmez benceHala modası geçmemiştir diye düşünüyorum Benim oğluma o yaşlarda dayısı Monopoly almıştı. Uzun süre ailecek oynamıştık sayesinde
Kac km gidiyor?Ben kızıma yeni scooter aldım 8 yaş üstüne uygun 100 kiloya kadar taşıyor çok da sevdi .Bence siz çocuğa bütçenizi söyleyin birlikte karar verirsiniz.Ne alırsanız alın çabuk sıkılıyorlar zaten.
Aynen bizimki de Xiaomi 50 kg taşıyor. 100 kilo belki büyük çocuk içindirKac km gidiyor?100 kg cocuklarda o kadar cok
Kilo tasiyor mu ya sasirdim.
Oglumun kucukken elektrikli bmw si vardi o 40-50 kg bisey tasiyordu
Henüz evde sürüyor kızım.Cool wheels 8+ modelin adı.En fazla evin önünde sürer zaten km 'yi bilemiyorum.Kac km gidiyor?100 kg cocuklarda o kadar cok
Kilo tasiyor mu ya sasirdim.
Oglumun kucukken elektrikli bmw si vardi o 40-50 kg bisey tasiyordu
Takılmayın bu kişinin yazdıklarına kötülükle besleniyor.
Öyle sorsaymış o zaman. Niyet okumak zorunda mıyım ben? Ne soruyorlarsa ona göre cevap yazıyorum.Belki oğlunun sevdiği birşey değilde farklı bir fikir gelir ve oğlunu şaşırtmak isteyebilir klasik sevdiği şeyleri yapmak istemiyordur belki niye bunu bukadar yadırgadınız herkesin kendi düşüncesi akıl almak isteyen alır farklı fikirler hoşuna gidebilir nekadar abartmışsınız yorumlarınızla
Düşünceniz yoksa karşıt yorumda yapmayıverin es geçin yeterÖyle sorsaymış o zaman. Niyet okumak zorunda mıyım ben? Ne soruyorlarsa ona göre cevap yazıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?