• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye

Belki benim bilmediğim bir oyun gelişimine katkı olabilecek bir uygulama yada bu yaşta şunu yapmıştık güzel bir karardı dedikleri bir şeyler vardır diye yazdım sadece fikir olsun diye
Gelişimine destek olacak şeyleri başka zaman alın. O yaş çocuğu doğumgününde istediği beklediği şeye kavuşsun.
O yaşlarda bana elbise giysi alınırdı. Çok kızardım mesela. Anneme alınmış gibi gelirdi, onun bütçesine fayda sağlıyor ama ben oyuncak tercih ederdim.
Eminim çocuğunuzun da heveslendiği bir şey vardır. Sorun kendisine ne istiyorsa onu alın.

Ben İnternetten değişik birsey almıştım daha dogrusu kayit yaptirmistim 1 senelik, her ay farkli bir ulkeden mektup geliyor, o ülkeyi anlatıyordu. Yaninda bir kac fotoğraf ve o ulkeye özgü bir hediye geliyordu bir sene boyunca, bu tur birsey olabilir.

Güzel bir krampom, futbol topu, monopolly, tuttuğu takımın forması, Benim oğlanlar böyle şeyler isterler genelde.

Benimde 9 yasinda oglum var o yuzden yazabilirim herhalde…😐😂

O yasta cocuklar suan tablet bisiklet ps telefon laptop.. oyle seyler seviyor.. eger cocugun kitap seviyorsa kitap alabilirsin. Futbol seviyorsa guzel bir top olabilir.. forma olabilir, benimkiler bayiliyor… puzzle seviyorsa puzzle.. butcene gore tabii. Ihtiyaci ve zevki neyse artik..

Konu açtığına açacağına pişman ettiniz kadını. Tabi ki çocuğun ne sevip sevmediğini biliyordur. Bazen insan değişik fikir arıyor. Böyle iğneleyici laflar söyleyince nasıl mutlu oluyorsunuz çok ilginç.
Soru yanlış, oğlumun doğumgünü için ne hediye alayım yerine, o yaşta çocuğu olan anneler, sizler son dönemde ne hediye aldınız, en çok hangisini sevdi, ya da benim aklıma gelmeyen önerileri fikirleri olan paylaşırsa sevinirim gibi sorsa amenna, 10 yaşında oğluma ne hediye alayım deyince bilemedim😏

Soru yanlış, oğlumun doğumgünü için ne hediye alayım yerine, o yaşta çocuğu olan anneler, sizler son dönemde ne hediye aldınız, en çok hangisini sevdi, ya da benim aklıma gelmeyen önerileri fikirleri olan paylaşırsa sevinirim gibi sorsa amenna, 10 yaşında oğluma ne hediye alayım deyince bilemedim😏
Burda olan hanimlarin yeterince zeki olduklari icin bu sekilde anlasilacagini dusunmus olabilir😐😂

Haftasonu yeğenim de kol saati gördüm beni oradan aradı ,buradan iletişim kurabiliriz dedi
😂 10 yaşında 🤷 cep telefonu mu o dedim hayır nerede olduğumu bilmeleri için dedi . Öyle birşey alınabilir öneri olsun diye anlattım . Fiyatını bilmiyorum ama aşırı pahalı birşeye benzemiyordu. Benim hoşuma gitti valla 😂

Anlaşılsa bile çocuğuma ne hediye alıcam diye konu acmazsin ya
Kisisel zevk
Meselesi var tabii ama gununuzde belli yas araliginda olan cocuklar genelde ayni seyleri istiyor, trend olan belli basli seyler var. Ben hic oglunun zevki nedir diye dusunmedim dogrusu, dedigim gibi o yasta ogullarim var 3 asagi 5 yukari ayni seyleri severler herhalde..

Ben kızıma yeni scooter aldım 8 yaş üstüne uygun 100 kiloya kadar taşıyor çok da sevdi .Bence siz çocuğa bütçenizi söyleyin birlikte karar verirsiniz.Ne alırsanız alın çabuk sıkılıyorlar zaten.

Tamam siz oğlanın 5 katı yaşındaki kadınlardan öneri bekleyin madem. Sizden daha iyi tanırlar bebenizi, en iyi hediyeyi bulurlar şimdi. Haydi selametle.
Belki oğlunun sevdiği birşey değilde farklı bir fikir gelir ve oğlunu şaşırtmak isteyebilir klasik sevdiği şeyleri yapmak istemiyordur belki niye bunu bukadar yadırgadınız herkesin kendi düşüncesi akıl almak isteyen alır farklı fikirler hoşuna gidebilir nekadar abartmışsınız yorumlarınızla 😏

Ben kızıma yeni scooter aldım 8 yaş üstüne uygun 100 kiloya kadar taşıyor çok da sevdi .Bence siz çocuğa bütçenizi söyleyin birlikte karar verirsiniz.Ne alırsanız alın çabuk sıkılıyorlar zaten.
Kac km gidiyor?😐100 kg cocuklarda o kadar cok
Kilo tasiyor mu ya sasirdim.

Oglumun kucukken elektrikli bmw si vardi o 40-50 kg bisey tasiyordu

Kac km gidiyor?😐100 kg cocuklarda o kadar cok
Kilo tasiyor mu ya sasirdim.

Oglumun kucukken elektrikli bmw si vardi o 40-50 kg bisey tasiyordu
Aynen bizimki de Xiaomi 50 kg taşıyor. 100 kilo belki büyük çocuk içindir

Belki oğlunun sevdiği birşey değilde farklı bir fikir gelir ve oğlunu şaşırtmak isteyebilir klasik sevdiği şeyleri yapmak istemiyordur belki niye bunu bukadar yadırgadınız herkesin kendi düşüncesi akıl almak isteyen alır farklı fikirler hoşuna gidebilir nekadar abartmışsınız yorumlarınızla 😏
Öyle sorsaymış o zaman. Niyet okumak zorunda mıyım ben? Ne soruyorlarsa ona göre cevap yazıyorum.

Back