Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni tanımadan çocuğuma olan ilgimi bilmeden böyle bir yorum yazmanız üzücü çocuğumun isteklerini yapmak için doğum gününü beklemem belki farklı bir fikir değişik bir öneri gelir onu daha mutlu edebilecek bir yol bulurum diye yazdımHadi kocası sevgilisi için hediye soranı bir miktar anlarım da insan kendi çocuğuna da ne alacağını sormaz artık ya. Hiç mi ilgilenmiyorsunuz bu çocukla? Çocuk ne sever, ne ister, aklında ne var nasıl bilmiyorsunuz da çocuğu hiç tanımayan kadınlardan yardım istiyorsunuz KENDİ çocuğunuza hediye almak için... yuh yani...
Dokuz yaşında çocuğun nelerden hoşlandığı, hangi hediyenin onu çok çok mutlu edeceği bellidir, annesi bilir normal şartlarda. Burda 35-40 yaşında kadınlar bilmez sizin çocuğunuzun en çok daha çok neyle mutlu olacağını.Beni tanımadan çocuğuma olan ilgimi bilmeden böyle bir yorum yazmanız üzücü çocuğumun isteklerini yapmak için doğum gününü beklemem belki farklı bir fikir değişik bir öneri gelir onu daha mutlu edebilecek bir yol bulurum diye yazdım
Forumdaki kadınların neyi bilip neyi bilmediğini bilirim diyorsunuz o zaman forum kapansın sizin yorumlarınızı alsın herkesDokuz yaşında çocuğun nelerden hoşlandığı, hangi hediyenin onu çok çok mutlu edeceği bellidir, annesi bilir normal şartlarda. Burda 35-40 yaşında kadınlar bilmez sizin çocuğunuzun en çok daha çok neyle mutlu olacağını.
Tamam siz oğlanın 5 katı yaşındaki kadınlardan öneri bekleyin madem. Sizden daha iyi tanırlar bebenizi, en iyi hediyeyi bulurlar şimdi. Haydi selametle.Forumdaki kadınların neyi bilip neyi bilmediğini bilirim diyorsunuz o zaman forum kapansın sizin yorumlarınızı alsın herkes
Takılmayın bu kişinin yazdıklarına kötülükle besleniyor. Çoğu yorumları herkese karşı böyle. Allah kalbine güzellik iyilik versinBeni tanımadan çocuğuma olan ilgimi bilmeden böyle bir yorum yazmanız üzücü çocuğumun isteklerini yapmak için doğum gününü beklemem belki farklı bir fikir değişik bir öneri gelir onu daha mutlu edebilecek bir yol bulurum diye yazdım
Kendi çocuğunuza ne alacağınızı burda tanımadığınız koca koca kadınların olduğu foruma mı soruyosunuz? Çocuğunuzun karakterinden tut maddi durumumuzla çocuğun yaşantısına kadar hiçbir bilgimiz yok, annesi çocuğa ne alsa habersiz , biz bulalım hediyeyi okSlm kızlar yakında 9 yaşındaki oğlumun doğum günü var ne hediye alsam karar veremedim buraya bir konu açarak fikir almak istedim.
+1Hadi kocası sevgilisi için hediye soranı bir miktar anlarım da insan kendi çocuğuna da ne alacağını sormaz artık ya. Hiç mi ilgilenmiyorsunuz bu çocukla? Çocuk ne sever, ne ister, aklında ne var nasıl bilmiyorsunuz da çocuğu hiç tanımayan kadınlardan yardım istiyorsunuz KENDİ çocuğunuza hediye almak için... yuh yani...
Belki benim bilmediğim bir oyun gelişimine katkı olabilecek bir uygulama yada bu yaşta şunu yapmıştık güzel bir karardı dedikleri bir şeyler vardır diye yazdım sadece fikir olsun diyeValla bana da garip geldi konunuz. Çocuklar genelde zaten bir şeyleri istiyorlar. Oğlumun mesela bir oyuncak beklentisi var. Üç aydır söylüyor doğumgününe kadar bekle dedik. Hala sorar ne kadar kaldı şu oyuncağı alacak mısınız diye.
Yeğenim de bırakın annesini hepimize sipariş verirdi. Anne sen paten al, teyze şu legoyu al diye bize liste verirdi resmen.
Mutlaka pahalıca heveslendiği bir şey vardır. Onu alırsanız sevinrş