• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hediye tavsiyesi

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
kızlar nişanlımın doğum günü var 3 ağustosta ama memur olduğum için hafta içi gidemiyorum yanına.işyerine hediye gönderme niyetine girdim .ya da hafta sonuna erken bi kutllama olabilir .ama ne hediye almalıyım bilmiyorum .. rovaşta olan bi hediye var mı bu aralar :)?

Playstation oynayan biriyse bayılır saat seven biriyse kocam gibi değişik saatleri olması hoşuna gidebilir.

Popüler ve belediye dağıtmış gibi herkeste olan basit hediyeler almayın. Karşınızdaki kişi neyden hoşlanır, ilgi alanları nelerdir bunlara odaklanın.

Özel bir zevki veya hobisi var mı? Ona göre yorum yapalım.
Bu arada nick inizi yanlış mi hatırlıyorum emin olamadım. Babanız karşı çıkıyordu sevgilinize değil mi? O muydunuz siz? Nasıl nisanlandiniz? Merak ettim Özel olmazsa.:KK51:

Özel bir zevki veya hobisi var mı? Ona göre yorum yapalım.
Bu arada nick inizi yanlış mi hatırlıyorum emin olamadım. Babanız karşı çıkıyordu sevgilinize değil mi? O muydunuz siz? Nasıl nisanlandiniz? Merak ettim Özel olmazsa.:KK51:
nişanlandık .babamı aldım karşıma açık açık konuştum .. anlayışla karşıladı .uzun zaman vazgeçmeyince şartlar da olgunlaşınca oldu allaha şükür:)

dün nişanlımın doğum günüydü, yakın zamanda bohça alışverişi yaptığımız için eksik bişeyi yoktu. ben de hediye olarak ikimizin isimlerinden ve soyismini üzerine yazdırarak kapı isimliği yaptırdım. bir de bir yüzünde tanışma tarihimiz, bir yönünde de evleneceğimiz tarihin yer aldığı takvim şeklinde anahtarlık yaptırdım ve bunları verdim. eğerdüğün tarihiniz yakınsa böyle bişeyler yaptırabilirsiniz siz de. Hoppa

Farklı şehirlerde olduğunuz için, bonifood gibi yerlerden kendisine birşey gönderebilirsiniz.
Düğünde nasılsa bir kol düğmesi kullanacak, siz şimdiden ona isme özel kol düğmesi alabilirsiniz.
Aşağıdaki basit bir model, bunun türevlerinde isme özel veya baş harfleri olan kol düğmesi alabilirsiniz.
Daha da abartıp kol düğmesi ile uyumlu gömlek düğmeleri de alabilirsiniz (benim eşimin giydiği gömlek için tamamen özel düğme ve kol düğmesi kullanmıştık, oradan aklıma geldi)

isme-ozel-gumus-kol-dugmesi-3_500.jpg

Back
X