Kızlar fikir danışmak istiyorum sizlere.Geçen hafta erkek arkadaşım içinden geldiği için bir altın kolye almış bana sürpriz bir şekilde hediye etti iyi güzel.Ağustosta onun d.günü var ben o bana hediye almadan önce alacağımı ,yapacaklarımı planlamıştım. Biz akşam buluşabiliyoruz ama d.gününde izin almasını istiycem evde kendim birşeyler hazırlayacağım piknik gibi bir yere gidicez denize falan giricez yani böyle düşünüyorum ağustos sıcağında başka ne olabilir akşam bi yere gidip pastalı sürpriz yapmak istemiyorum benim elimden yaptığım şeyler eminim onun için daha güzel olacaktır .Ve tuttuğu takımın tşörtünü , sevdiğimiz bir diziyle ilgili espirili bir kupa aldım ve kendim bir kart hazırladım (pek bi atraksiyonlu ) güzel bir kutu yapıp hediye edeceğim sizce fikrim nasıl hoşuna gideceği şeyleri yapmak istedim onun aldığı şeyin altında kalmak istemiorum beğeneceğini düşünüyorum ama bu ilk d.günü olacağı için danışmak istedim .
Siz erkek arkadaşınıza d.günü ya da ilk özel gününüzde ne almıştınız ?
Şimdiden hatırlatayım kendi d.gününde böyle organize edilmiş bir şey bekleme.. Belki seninki farklı çıkar sürpriz filan yapar her beraber mutlu oluruz. Zira benimki d.günü kutlamıyorum demişti Doğal olarak benim d.günümü de kutlamadı. Öyle işte :)
Şimdiden hatırlatayım kendi d.gününde böyle organize edilmiş bir şey bekleme.. Belki seninki farklı çıkar sürpriz filan yapar her beraber mutlu oluruz. Zira benimki d.günü kutlamıyorum demişti Doğal olarak benim d.günümü de kutlamadı. Öyle işte :)
Beklentimi yüksek tutmam ama bekliyorum çünkü aldığı kolyeyi bile beni çok şaşırtacak şekilde hediye etti bana Aaaa sevgililer günü anlarımda doğum günü ilk defa duydum