kızlar merhaba benim yakın bir arkadaşım Doğum yapacak ona hediye almak istiyorum ama aklıma güzel bişey gelmiyor klasik şeyler istemiyorum. Altın kıyafet çiçek falan değil daha özel bir hediye. Mesela o ben evlendiğimde çok güzel bir kitap hediye etmişti çok mutlu olmuştum. Yani manevi bişey önerebilir misiniz. Ya da “ bana şöyle bir hediye getirmişlerdi çok mutlu olmuştum” diyeceğiniz bişey var mı
kızlar merhaba benim yakın bir arkadaşım Doğum yapacak ona hediye almak istiyorum ama aklıma güzel bişey gelmiyor klasik şeyler istemiyorum. Altın kıyafet çiçek falan değil daha özel bir hediye. Mesela o ben evlendiğimde çok güzel bir kitap hediye etmişti çok mutlu olmuştum. Yani manevi bişey önerebilir misiniz. Ya da “ bana şöyle bir hediye getirmişlerdi çok mutlu olmuştum” diyeceğiniz bişey var mı
Sanırım altın takmasını beklerken kitap hediye geldiginde sevinecek kadar entellektuel olmam imkansiz .s
Yine de cevap hakkimi kullanayim:
Masal derlemeleri oluyor, baya da genis capli kalin kitaplar
Cocugunu her gece farkli bir masalla uyutmasi icin bu tarz bir kitap hediye edebilirsiniz
Altina altin, kitaba kitap
Polaroid fotoğraf makineleri var fotoğrafı hemen çıkartan yanında albümü filmleri filan beraber satılıyor onlardan alabilirsiniz. Elinde karta basılmış fotoğraflarını çeker bebeğinin