• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye problemi

Hebehubele

'Mutlu bir kalp büyütüyorum'♡
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
3.594
9.503
88
Eşimin hafta sonu doğum günü . Bu kez etkilenecegi bisey yaomak istiyodum. Güzel bir kostüm aldim
Yanina olmazsa olmaz pasta amaa hrdiye de tıkanıyorum
Saat, gözlük, kıyafet parfüm, tesbih tarzı şeylerin hepsini aldım simdi onun için ne almalıyım sizce ? Güzel kalıcı bir hediye istiyorum aynı zamanda anlamlı.
Yaratıcı, güzel fikirlerinizi bekliyorumm..:KK68:

Kaç yıllık evlisiniz?
Hobisi var mı,misal balık tutmak ,yürüyüş vs gibi?
Varsa hobilerine uygun bir hediye olabilir.
Ya da işine aşkla bağlıysa işiyle ilgili hediye de olabilir.

Bana kizmayin lutfen ama konularinizdan hatirliyorum sizi, bence siz esinizi fazla simartmayin derim cok cabuk simarip havalanan bir tip gibi :KK48:

Hediye olarak da ihtiyaci olan bir sey alirsaniz daha iyi olur. Elektronik bir sey de olabilir erkeklerin genelde ilgisini ceker.

Bana kizmayin lutfen ama konularinizdan hatirliyorum sizi, bence siz esinizi fazla simartmayin derim cok cabuk simarip havalanan bir tip gibi :KK48:

Hediye olarak da ihtiyaci olan bir sey alirsaniz daha iyi olur. Elektronik bir sey de olabilir erkeklerin genelde ilgisini ceker.
Haklısınız . Kızmam tabikii . Elektronik mesela örnek verebilirmisiniz ? Öyle ps olsun yada başka birseye ilgisi yok arabasına teyp almak istiyordum ama ev hanımıyım istediği teyp 600 tlden başlıyor . Öneride bulunabilir misiniz? Aklınıza gelen varsa.
Birtane okkali bir sopa alin her tartismanizda uygulayacaginiz bir hediye :işsiz:
Elektroşok cihazı mi alsam :KK55:

Haklısınız . Kızmam tabikii . Elektronik mesela örnek verebilirmisiniz ? Öyle ps olsun yada başka birseye ilgisi yok arabasına teyp almak istiyordum ama ev hanımıyım istediği teyp 600 tlden başlıyor . Öneride bulunabilir misiniz? Aklınıza gelen varsa.

Elektroşok cihazı mi alsam :KK55:
Oda olabilir canim senin isini daha iyi gorur:)

Bence cok gormek gitmek istedigi biyere ucak bileti alabilirsin ya da tatil ayarlayabilirsin bu yaz icin onumuz yaz zaten baya bi eglenirsiniz guzel bir ani olur size :)

Ben bu yaz icin ailemle tatil ayarladim, universite ogrencisi oldugum halde parasini kendi cebimden odedim ustelik cokta pahali biyer degildi. Bodrumda hersey dahil cok guzel uygin fiyatli bir otel. Otelin adi Tenda, bodrum gumbette bulunuyo, biz 3 kisi 4 gece 5 gun 640 tl ye ayarladik :) yemekler felan hersey dahil bu fiyata ulasim haric :) 2 kisi fiyatinada baktim simdi 474 tl :) tarih olarak da 20-24 haziran...

ona özel bişey al. İlgilenrsen özelden site atarım

Ben bu yaz icin ailemle tatil ayarladim, universite ogrencisi oldugum halde parasini kendi cebimden odedim ustelik cokta pahali biyer degildi. Bodrumda hersey dahil cok guzel uygin fiyatli bir otel. Otelin adi Tenda, bodrum gumbette bulunuyo, biz 3 kisi 4 gece 5 gun 640 tl ye ayarladik :) yemekler felan hersey dahil bu fiyata ulasim haric :) 2 kisi fiyatinada baktim simdi 474 tl :) tarih olarak da 20-24 haziran...
Coook iyi fikirrr :KK68: banada cok iyi gelir aslindaaa

Back
X