Hediye önerisi

_creative_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
80
10
36
meraba :)
mm.. şey. benim bi sevgilim var. 9 aydır birlikteyiz. martta 1. senemiz olcak işte. ben bi hediye hazırlamak istiyorum. böyle bi kalp şeklinde kutu, içinde bişeyler olcak. ama ne olcak bilmiyorum
dicektim kii yardım edersiniz belki :/
ama farklı şehirlerdeyiz. o yüzden pek buluşma imkanımız olmadı. birlikte fotoğrafımız filan yok yani. ona göre bişey söylerseniz çok mutlu olurum :)
çok teşekkür ederim şimdiden :)

Birlikte fotografınız yoksa hiç kutu işlerine girme derim ben , bence daha farklı ve kalıcılığı olacak şeyler hazırlamalısın . Bir erkeğe , kutunun içinde yok çikolataymış , yok iki çift güzel sözü kağıtlara yazıp kutuya koymakmış ,bence bunlar çok klasikleşti ve erkekler hoşuna gitmediğini düşünüyorum ben.. =) Böyle bir şey hazırlayacağına git ihtiyacı olacak ve ona seni hatırlatacak bir güzel hediye alman daha mantıklı olur..

ben yeni yil icin bir kutu hazirlamistim askima.. icine eldiven, markali bir kazak, iphone kabi, en sevdigi cikolatalar, krem deodarant vs koydum.. yani ihtiyacida olabilecegi seyler ve cok begendi cok sevindi:)..
erkekler icin klasik diye birsey oldugunu düsünmüyorum.. madem fotografiniz yok beraber, sende senin fotografini yollayabilirsin ona, yastiga bastirabilirsin mesela, yada güzel bi cerceveyle yolluyabilirsin, sana bol bol bakabilir böylece.. bidee iki parca olan anahtarliklar oluyo mesela kalp, ev,elma vs seklinde bunun birini sen anahtarina takar diger yarisini ona yolluyabilirsin, böylece hep seni hatirlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…