• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye Önerisi Olan var mı?

AzrAyazZehrAhmet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
158
38
28
32
Arkadaşlar merhaba, nişanlımın oğum günü 4 temmuz az önce dank etti kafama arife gününe denk geliyor ve ben ne alacağım bilmiyorum şöyle bi baktım internetten ama pek güzel bişe yada değişik bi fikir çarpmadı gözüme sizce ne alabilirim erkek için hediye önerileriniz nelerdir?

Arkadaşlar merhaba, nişanlımın oğum günü 4 temmuz az önce dank etti kafama arife gününe denk geliyor ve ben ne alacağım bilmiyorum şöyle bi baktım internetten ama pek güzel bişe yada değişik bi fikir çarpmadı gözüme sizce ne alabilirim erkek için hediye önerileriniz nelerdir?

tesadüfen gördüm konuyu vallahi benimde çok ihtiyacım var 28 haziran doğum günü uzun zamandır beraberiz artık herşeyi tükettim :( değişik fikirleriniz var ise bekleriz :)

C Chharlotte sen neler yaptın herşeyi tükettim diyosun ben tüketmedim sanırım ama aklıma değişi fikirlerde gelmiyor aslında kendi aramızda kimiz için özel bi pastayla süpriz yapmak vardı ama arife gününe geliyor bir sonraki günde bayram sehir dışında da olabilirim o yüzden bişe almak daha mantıklı geldi çok istediği bi ayakabı var onu alayım diyorum ama yanına şöyle hoş güzel bişe daha olsa iyi olur ama nee onu bulamıyorum :) artık bayram sonrası da bi pasta keseriz :)

Son düzenleme:
C Chharlotte sen neler yaptın herşeyi tükettim diyosun ben tüketmedim sanırım ama aklıma değişi fikirlerde gelmiyor aslında kendi aramızda kimiz için özel bi pastayla süpriz yapmak vardı ama arife gününe geliyor bir sonraki günde bayram sehir dışında da olabilirim o yüzden bişe almak daha mantıklı geldi çok istediği bi ayakabı var onu alayım diyorum ama yanına şöyle hoş güzel bişe daha olsa iyi olur ama nee onu bulamıyorum :) artık bayram sonrası da bi pasta keseriz :)

@AzrAyazZehrAhmet canım ben pasta yaptırdım üstünde resmimiz falan vardı :) kıyafet aldım bi kaç kez, sonra bi sene doğum gününde çerçeve yaptırmıştım. Hani oluyor ya böyle kelebek şekilli 6lı 5li falan değişik şekilleride olabiliyor her sene çekildiğimiz fotoğraflardan beğendiğimi koymuştum falan :) en son geçen sene yemeğe çıktık ramazan ayıydı yine hem iftar hem doğum günü hem başbaşa yemek aradan çıkardık ama bu sene ne yapacağım bilmiyorum :)

Back
X