• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye ne alsamki

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
28
Merhaba bayanlar benim için özel biri için hediye almak istiyorum ne alabilirim biraz kro tesbih birçok var almak istemiyorum tesbih saat almak istiyorum takmaz çünkü saat takmıyor ama saat alcak gibiyim yinede sormak istedim forma sevmez parfüm de sevmez ne alabilirim sizce???

Merhaba bayanlar benim için özel biri için hediye almak istiyorum ne alabilirim biraz kro tesbih birçok var almak istemiyorum tesbih saat almak istiyorum takmaz çünkü saat takmıyor ama saat alcak gibiyim yinede sormak istedim forma sevmez parfüm de sevmez ne alabilirim sizce???
Şık bi kalem al ustube lazerle ismini yaziyorlar ya ondan al digcemdd kroysa ona cok cazip gelmez

Bence gomlek al

Hiç noktalama kullanmadığınız için ben onları seviyor mu sevmiyor mu anlamadım bişi?

kolçaklı saat alabilirsin takmasına luzum yok saklasın yeter...

Sevmedikleri saat parfüm forma sevdiği de tesbih ama birçok tesbihi var tesbih alsam bi anlamı olmucak öyle

isimli falan olanlarda var onlar cok güzel oluyor. Senden gelecegi icin farkli olur aslinda. Benimkide sever tesbih ben genelde tesbih hediye ederim herhalde yillar icinde koleksiyon hediye edicem

isimli falan olanlarda var onlar cok güzel oluyor. Senden gelecegi icin farkli olur aslinda. Benimkide sever tesbih ben genelde tesbih hediye ederim herhalde yillar icinde koleksiyon hediye edicem
Bu bursada falan çok güzel tesbihler var ama baya pahalı 200 falan diyolar saolun

Ahh hediye deme içim yanıyo :KK76:
Şubatta sevgililer günü, martta eşimin doğum günü, nisanda evlilik yıldönümü...
Asıl ben ne alayım bacım? :KK53:

Ahh hediye deme içim yanıyo :KK76:
Şubatta sevgililer günü, martta eşimin doğum günü, nisanda evlilik yıldönümü...
Asıl ben ne alayım bacım? :KK53:
Oo sizin baya iyiymiş sizin anılarınızla oluşabilecek bi günlük güzel olur takım tutuyorsa forma bide şu saat varya çiftli olanlar güzel olur

Back