• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye meselesi

Hbn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2020
190
86
28
31
Merhaba arkadaşlar Aklıma takıldığı icin emin olmak istedim size sorayım dedim Tecrübelerine dayanarak olayı anlayan olur belki . Çalıştığım işyerinde herkese doğum günü yaparız bi pasta bir de hediye alırız geçen hafta da benim doğum günümdu . Bana alınan hediye bir güneş kremi yanız hediye toplu alınır ama seçen hep aynı kişidir . Neyse güneş kremim vardı zaten cildim hassas yine de hediye diye teşekkür ettim . Eve geldim inceleme şansım oldu . Gratis poşetindeydi ordan alınmıştır diye düşündüm . Summer babe 100 ml güneş kremi ama üretimde hiç bir sayfada satışı yok üstünde ne son kullanma tarihi var ne içerik vs kutusu bile yok . Ve kapağının Kenarında kurumuş sanki dökülmüş gibi lekeleri var . Sizce bu kişi para toplayıp kendi evde kullanmadığı ürünü getirmiş olabilir mi

Çok mümkün? Alan kişiye şöyle diyin:

Ürünün değişim fişi var mı? Nereden aldın? İçinde alerjimin olduğu bir madde var. Değişim yapmam gerekiyor..."
Yazdım aynen söyle . Benim cildim hassas doktor güneş kremi vermişti onu kullanıyorum . Fişi varsa değiştireyim boşa gitmesin dedim . Bilmiyorum ki arabada mi nerde dedi aldığın mağazayı söyle rica etsem belki değişirler dedim ok yazmış

Yazdım aynen söyle . Benim cildim hassas doktor güneş kremi vermişti onu kullanıyorum . Fişi varsa değiştireyim boşa gitmesin dedim . Bilmiyorum ki arabada mi nerde dedi aldığın mağazayı söyle rica etsem belki değişirler dedim ok yazmış
Tamamdır, sıkıştırın kendisini 😃

Tamamdır, sıkıştırın kendisini 😃
Yaptığı çok ayıp ZTen bir daha hediye işine katılmayacağımı söyleyeceğim o anlar yaptığı terbiyesizligi başka arkadaşa söyledim biz dedik o kadar dedi güneş kremi var parfüm veya başka bisey al diye ısrar etmiş

Normalde nasıl hediyeler alıyorsunuz?

Söylediğiniz gibi boşa gitmesin deyip sıkıştırın.

Normalde nasıl hediyeler alıyorsunuz?

Söylediğiniz gibi boşa gitmesin deyip sıkıştırın.
Herkes icin internetten biseylee seçer ya bluz aldık ya sweat ve ya taki aldık bana neden böyle bisey yaptı anlamıyorum

Yaptığı çok ayıp ZTen bir daha hediye işine katılmayacağımı söyleyeceğim o anlar yaptığı terbiyesizligi başka arkadaşa söyledim biz dedik o kadar dedi güneş kremi var parfüm veya başka bisey al diye ısrar etmiş
Kesinlikle öyle, çok haklısınız. Şurada gördüğüm her gönderi sonrası insanlardan biraz daha tiksiniyorum 😐

Herkes icin internetten biseylee seçer ya bluz aldık ya sweat ve ya taki aldık bana neden böyle bisey yaptı anlamıyorum

Aranız normalde nasıl? Kişiliği nasıl?
Onlara göre değerlendirin.
Eğer şüpheniz baskın ise bir daha hediye meselelerine girmem. Hele ki yeğenine bile hediye alacak kadar..

Aranız normalde nasıl? Kişiliği nasıl?
Onlara göre değerlendirin.
Eğer şüpheniz baskın ise bir daha hediye meselelerine girmem. Hele ki yeğenine bile hediye alacak kadar..
Aramız normal çok yakın değiliz zaten . Kişiliği biraz farklı yadirgamak istemem ama kendini begenmis hep kendi doğrusu doğru olan bi tıp . Öyle de bi kendini beğenmişliği var . Bi kez ufak bi tartışmamız oldu bana emri vaki yaptı ben de bana böyle konuşamazsın emir vererek dedim ama bana ders oldu bir daha ne hediye işine katılırım ne de öyle yakın muhabbet kurarım

Bence iyi biriyseniz biraz sessiz gibi etliye sütlye karışmayan sizi kafalayabileceğini sanmış.

Ses çıkarmayan birisi olacağınızı anlamış ki bence de biraz öyle davranıyorsunuz şu an:) iş yerindeyken azıcık çirkefleşin.:)

Back