Hediye meselesi…Ben mi dert ediyorum fikirlerinize ihtiyacım var

Ben kasıtlı yaptığını düşünüyorum. Sizden hamle bekliyor ve bu bahane ile hediye alma işini toptan rafa kaldırmayı düşünüyor sanki.
Evet olabilir belki De dediğiniz gibi düşünmüştür. Ondan önce bu teklifi ben yapabilirim belki. Yaptığı bu terbiyesizlikten sonra.

Evet olabilir belki De dediğiniz gibi düşünmüştür. Ondan önce bu teklifi ben yapabilirim belki. Yaptığı bu terbiyesizlikten sonra.
Konu sahibi sen kırmaktan çok korkan ponçik kalpli biri değilsin ki sen tartışmaktan korkan bir ozguvensiz kişisin bunu da iyi kalplilik perdesi arkasına sığınarak yapıyorsun. Ama bilmelisin ki herkesten önce insan kendisine iyi davranmasi gerekir.
Yıllardır adam sana değer vermemiş kutlamamis kardesini senden değerli görmüş. Üstüne bu yaptığını boşanmaya kadar götürmen gerekir ama sen ağzımızın tadı bozulmasın diye susmaya devam edeceksin belli.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. 2 yıl önceye kadar aynen söylediğinizi yaptım. Son 3 Yıldır da her özel günü kutlayıp maddi anlamda da çok değerli hediyeler almaya başladı. Ancak herşey zamanında güzelmiş ben onu anladım. Aslında gerek yok dememin bir sebebi de buydu. 5 tane pırlanta bilekliğiniz olsun ne işe yarıyor ki ? 6. Yi alsa gelse ne farkeder? Herşeyin ilki güzel. Evliliğimizin 1. Yılını unutmuş 10. Yılı hatırlaması çok da bi anlam ifade etmiyor bu saatten sonra. Bi yanım da böyle söylüyor. Ama dalga geçercesine söylediği şeyleri kabullenemiyorum

İyi kalpliyim demedim ? Tartışmaktan korkmamak özgüvenli mi demek oluyor ?

E iyide adam sormuş, o zaman istediğiniz birini tercih etseydiniz.
Hem unutma doğumgünümü,illaki kutla deyip bu şekilde davranmanız doğru değil.
Eşiniz düşünemiyor,düşünmüyormuş sizde bir noktaya getirmişsiniz durumu o zaman şu olur bu olur diye fikir beyan edip aldırsaydınız birini.
Kabul etmemişsiniz o da gitmiş kafasına göre birşey almış gelmiş.

:)

Yaptigi sey cok ayip. Benim esim de hediye alma konusunda beceriksiz. Benim de dogum gunum yakin. Surekli sana ne alayim diye soruyor. Bu da benim hosuma gitmiyor mesela. Niye kendi hediyemi bile ben dusunecegim? Ben de bilmiyorum bir seye ihtiyacim yok, lukse kacan bir sey al diyorum ihtiyaclarimi zaten ben alabiliyorum. Ama insan istiyor ki kendi dusunebilsin azicik. Atom fizigi degil ki esinin nelerden hoslandigini bilmek icin Einstein olmaya gerek yok. Ama biliyorum sonunda yine kendi hediyemi ben alacagim. Bunda sorun yok. Sizin esiniz gibi yapsa ama dogduguna pisman ederdim sanirim. Benim ozel gunumde bana boyle esek sakasi yapamaz. darkmore adli uyenin onerisini dusunun bence. Ben olsam benzerini yapardim.

Sorun ne aldığı değil ki. Verdikten sonra beklentini çok mu yükselttim diyip dalga geçmesi

Merhaba
Siz eşinizin doğum günüyle ilgili ne kadar hassasınız bilmiyorum.
Ama gerçekten beklentinizi yükseltip ters köşe yaptığıyla övünmesi kırıcı.
Kazancınızın yeterli olduğunu ( iyi ki) belitttiğiniz için size tavsiyem, alırım diye belirttiği ama almadığı tüm hediyeleri kendinize alın. Kendinize hediye.

Durumu farkedip size açıldığında
“Bunları aldım. Böylece senden beklentim epey artmış oldu.” deyin.
Ters köşe böyle olur.
Bir beklentiniz olduğunu bilsin. Ters köşeye ihtiyacınız olmadığını bilsin.

inanılmaz huzursuzum konuyu açmak istiyorum ancak nasıl giriş yapacağımı bilemiyorum
Öğlen yemek yeme iyice karnın acıksın akşam tepsi kebabı yapıcam diyip akşam önüne yarım çorba koyun. Noldu beybisi beklentini mi yükselttim nasıl ters köşe yaptım ama diyin, konu kendi kendine açılmış olur

Eşinin yaptığı ayıp densizlik. Ama siz? İnsan eşine değilde kime dürüst olacak? Bozulmuşsunuz işte. Tamam belki normal zamanda pijama alınsa beğenirsiniz ama eşiniz beklenti yüksekseltip pijama aldıysa bozulmuşsunuz ki çoğu kişi bozulur haklı olarak. İletişim kurmaktan korkmayın. Böyle mağduru oynuyorsunuz adam günlerce sormuş niye fikir belirtmediniz ki.

inanılmaz huzursuzum konuyu açmak istiyorum ancak nasıl giriş yapacağımı bilemiyorum
Bana uzunca bir süre pahalı hediyeler gösterdin sonra gittin pijama aldın hiç sorun değil ama üstüne yemekte beklentiye mi girmistin yazııık der gibi dalga geçtin bu komik mi sence de. Devamı gelir zaten

Burada bazen yorumlar o kadar keskin oluyor ki hayret ediyorum. Sanırsın herkesin kocası beyaz atlı prens, hiç hata yapmıyor. Adam kırk kere sormuş, siz de gerek yok demişsiniz. Belki bütçesini zorlayıp onlardan birini alacaktı, nabız yokladı. Siz de gerek yok deyince daha ortalama birşey aldı. Muhtemelen tatmin olmadığınızı da sezince kahvaltıda sizi yokladı ters köşe yaptım diyerek.
Kendinizi de eşinizi de yormayın bu kadar derim. Duygusalsınız belli ki. Doğumgününe de aşırı bir anlam yüklemek de saçma geliyor. Adam düşünmüş, almış. Bitmiş, gitmiş. Bir dahakine istiyorsanız istiyorum dersiniz, olur biter.
Evlilik karşı cephelerin birbirini alt etmeye çalıştığı bir savaş değil. Buradaki tek anlattığınız bir olaydan eşinizin ne terbiyesizliği ne odunluğu kalmış. İnşallah aşırı yorumlarla gaza gelmezsiniz.

Adam kişiye göre davranan bir tip .Size odun olmayı tercih etmiş siz de onu böyle kabullenmiş birisiniz Dozu artırır azaltır duruma göre ama size odunluk yapmayı bırakmaz tabiri caizse at sahibine göre kişner.

Erkekler anlamiyor, aynen boyle yapacaksin.

Pijamayı yedirmeliydiniz kahvaltıda.

Bunu yapan anneniz mi diye dönüp tekrar baktım ve şaşırdım. Beklentiye sokup sonra dalga geçmesi çok kırıcı. Hiç bişe demese zaten bir tarakta alsa sevinirsiniz. Ama lüks parfümler pahalı hediyeler sıralayıp pijama takımı alması ustunede fazla mı beklentiyi yükselttim demesi yok iyi niyet fln yok

Tekrar baktım konunuza eşinizmiş. Annenizin bunu yapmamış olmasına sevindim ancak eşiniz içinde yorumum aynı

Ben buradaki kocalarına tepki veremeyip, hindi gibi dusunen ve konu açan kadınları anlamıyorum. Kocanız yedi iklim dört kıta padişahı falan mı? Neye nasıl giriş yapacağınızı düşünüyorsunuz? Gidin yanına pat pat söyleyin icinizdekileri. Kadınların, seviştiği adamlardan böyle cekinmesi, konusamamasi bana çok tuhaf geliyor ya!

Ha ama duyacaklarınızdan korkuyorsaniz o başka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…