- 19 Temmuz 2015
- 1.775
- 3.828
- Konu Sahibi Beybilibili
Açıkçası şuan ne şekilde konuşursanız konuşun bı erkek gözünde problem çıkaran birinden başka bişey olarak görüneceğinizi sanmıyorum. Çünkü erkekler dümdüz varlıklar. Siz anlatınca "doğum günümü unutma dedi unutmadım kutladım, hediye almami istedi sordum seçenek sundum gerek yok dedi e gittim pijama aldım onu da beğenmedi ne yapsam yaranamiyorum" diye düşünecek.O kadar iyi anladınız ki beni. Bunu yaptım da kendi kendimi doldurmaktan başka bişey olmadı sonucu dediğiniz gibi. O sebeple hepsini unutmuştum. Ancak bu olan sinirlerimi bozdu. Öfkeliyim. Dalga geçer gibi sormanın amacı ne olabilir? Beklentimi yükseltmiş de olabilir evet ancak sonrasında bunu sorması bilmiyorum. Gerçekten sinirlerimi bozdu.ne şekilde konuşmalıyım sizce
Ben olsam şuan hiçbir şey söylemem sonuçta kutlamış ve hediyesini almış. Gelecek doğum günleri için de hediye konusunda yönlendirmesini ben yaparım. Benim eşim sizinkine göre daha ince dusuncelidir mesela ama ben özel günlerden bir ay önce bak yaklaştı unutma sakın ha diye uyaririm o da ne istediğimi sorar. İstediğim özel bişey varsa direkt söylerim hiç gerek yok demem. Soylememissem de gelen okeydir hayatı birbirinize zorlastirmayin derim. Erkeklere direkt söyleyin ne istiyosaniz