- Konu Sahibi YesilMercimek
nişanlım askerdeyken ona sevgililer gününde bir kutu hazırlamıştım.kırmızı fon kartonları aldım beyaz tülleden aldım çeyizciden ve de beyaz kurdeleler. milimetrik olarak kartonlardan 10ar cm kareler kestim her birine aşk sözleri yazdım farklı farklı ve şafak sayısı kadar...sonra 4 e katladım kartları. beyaz tüllerden de kare kare kestim nikah şekeri gibi yapıp kurdele ile bağladım hepsini tek tek. sonra kırmızı bir kutu aldım hepsini içine doldurdum ufak bir de mektup yazdım . Her gün sabah uyanınca sadece bir tane açıp okumasını güne güzel başlamasını istedim... adını da aşk kutusu koymuştum...içinde bir de cd vardı bu hediyeyi hazırlarken ki aşama aşama her kareyi fotograf çektim, slayt gösterisi yaptım fona da kendi şarkımızı koydum her fotonun kenarlarına da ufak notlar yazmıştım.Nişanım mutluluktan ağlamıştı.Hala da saklar tavsiye ederim hem güzel bir hediye olur unutamayacağı bir sürpriz hazırlarsınız hem de ele emeği olduğu için daha da kıymetli olur....Fikir olsun diye paylaştım umarım beğenirsiniz....