Hediye lazım...

YesilMercimek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
651
4
68
Antalya
Arkadaslar. 7 Kasım'da erkek arkadaşımın doğum günü var. Biz farklı şehrlerde yaşıyoruz o İstanbul'da ben Antalya. Benim güzel bir hediye fikrine ihtiyacım var. Önceden 1.yılımız için seni çok seviyor gibisinden millete söylettirip öyle bir hediye yaptım. Daha farklı şeyler lazım. Lütfen bana yardımcı olun :/

ben yaptıım bi hediyeyi anlatım.

kalpli bir kutu aldım.içerisine bizim fotoğrafımızı koydum en alta üzerine küçük kartlara şiirler sözler falan yazdım baya vardı ama.aralara ufak resimlerde koydum.çikolata aldım koydum.nergiz çiçeği aldım koydum.ne bilim işte elime ne geçerse attım içerisine sonrada kargoladım.

Canım sözlümde bana senin yaptığının aynısını yapmıştı senin söylediklerine artı olarak içine nazar boncuğu koymuştu bide farklı olarak resimlerimizden oluşan bir slayt cd si koymuştu içine çok güzeldi iyi fikir gerçekten... Ama kırmızı kalpli kutu bulamazsan kadife kumaşlar var onlardan al üstüne geçir yapıştır işte tuttur bir şekilde öyle de çok güzel olur... Hani dışını bile ben yaptım hesabı

Son düzenleme:
Ayyyy canlarım benim canım ablalarıııım çok teşekkürlerrr,daha başka fikirleride alabilirimmmm :)) Kalpli kutuları nereden bulabilirimm ?:26:

Fal kurabiyesi yapıp içlerine istediğin şeyleri yazıp yollayabilirsin.
Kar küresi yapabilirsin, içine sevdiğiniz bi çizgifilm karakterinin oyuncağını koyabilirsin.

Fal kurabiyesi yapıp içlerine istediğin şeyleri yazıp yollayabilirsin.
Kar küresi yapabilirsin, içine sevdiğiniz bi çizgifilm karakterinin oyuncağını koyabilirsin.

Fal kurabiyesini düşünüyorum zaten ama o başka şehirde ben kargolayacağım kötü olmaz mı :26:

Kar küresi nasıl yapılıyor ki :18:

eğer imkanın varsa yanında olman en büyük hediye olacaktır. hediyedenizi.com'da çok farklı hediyeler var oraya bir bak..

albümüme bakmanı öneririm canım.. hayal gücünün üretebildiği her türlü şekli yapmaya çalışırım xxxxxxden de bana ulaşabilirsin. bu arada uzak ilişki konusunda kader arkadasımsın istanbul - kuşadası arası ilişki sürdürüyorum yıllardır :85:

Son düzenleyen: Moderatör:

ah cok güzel. teşekkürler kader arkadasıım

ah cok güzel. teşekkürler kader arkadasıım

aaa bi kader arkadasida benimm.. askimdan uzaktayim hemde cokk uzakta. yazin evlendik ama hala ayri olmak zorundayiz

ins kurban bayraminda yanina giderim, ama gidemezsem ona bende hediye yollamayi dusunuyorum. burdan okudum fikirler gayet hos ama resimlerle baya bisiler yapmistim daha once..

daha degisik fikirler olursa yazsin lutfen, banada lazim olucak

Rabb'im kavustursun hepimiziii evett yazın yaa

ne kadar cok kader arkadasım varmş yaa ben dün öğlen bir paket kurabiyeyi özenerek yaptım gönderdim erkk arkadasıma ve ailesinee :87: bugun ellerine ulaşmış aldıgım yorumlar cok hosuma gitti hani daha önce de farklı hediye olsun diye delirdiğim zamanlar oldu ama genelde ben de resimlerle ilgili şeyler yapmıştım gerisi kıyafet aksesuar gbi klasik hediyeler işte..

ahh ne kadar hoss :)) cok güzel yaa keske benimde becerilerim olsa böylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…