Hediye krizi

Yanlış hatırlamıyorsam eski konularınızdan borçlu olduğunuzdan şikayetçi olduğunuzu hatırlıyorum. (Karıştırıyorsa olabilirim. Öyleyse düzeltin beni)

Bir de bebeğiniz olacakmış , sağlıkla kucaklayın. Gideriniz daha da artacak . Siz de çalışmıyorsunuz suan . Eşiniz acaba neye güveniyor ki?

Asla müsade etmem 400 TL lik bir saat almasına eşimin.

Küvete de 400 vermeyin de saate de 400 verilmez.
İki kızıma da saat aldım. Kendim de cocukken kullandığım markayı buldum aldım. 100 lira ve kaliteli. Aslında s.. ch ta Bi tane begenmiştim 400 liraydı ama kaybeder daha cok üzülürüm diye almamıştım.
Bu arada öz yegenlwrim dahil hiç bir cocuga doğdugu zaman hariç pahalı hediye yapmadım. Benim ortalama 100 civarıdır üst sınırım. Hele doğum günü her yıl var al al bitmez.
Eşiniz cocuk olsun toparlar.

Bir süreliğine tek maaşla geçinmek zorundasınız, eşiniz emeğinin karşılığını alarak özel ders verse biraz olsun maddi olarak rahatlardınız. Hem ücretsiz özel ders veriyor hem de pahalı hediyeler alıyor. Eşinizi anlamak çok güç. Bence daha fazla müsamaha göstermeyin, artık çocuğunuzu düşünmek zorunda.

Aynen borçluyduk ailesine.Kp in istedği şekilde ödedik.
Karı koca çalışırken iyi kazandık.Birikim yaptık.Şimdi hazırdan gidiyor.Malum pandemi falan da özel dersleri azalttı ya da bitirdi.Olay para da değil aslında.Hep veren olmak ve eşimin bunu da beni de anlamaması...

Ders veriyor zaten.İyi paralara baya bir özel dersi var.Sadece bu kıza ücretsiz gidiyor.Ama şunu da düşünmüyor tek dostumuz bunlar değil.E zamanı gelince kaç çocuk olacak böyle?Hep ver hep ver nereye kadar..

Ay keşke toplasahiç sanmıyorum
Zaten ben de küvete 400 lira vermek İstemedim.Bekleyelim dedim.Bu olaydan sonra inadına alasım var.O düşünmüyorsa ben niye düşüneyim?

Tamam hatırladım sizi.
Halletmenize sevindim.
Hazıra dağ dayanmıyor malesef. Eşinizi frenleyin, yok yere sıkıntı çekmeyin.

Merak ettim bir de karşı taraf hiç hediye aldı mı bebeğinize ? Bebek arabanızı biz alacağız ya da beşiği vs gibi teklif de bulundular mı ?

Ben en cok 300 400 liralik katlanan küvete takildim, sadece bebek oturana kadar kullanacaksiniz küveti
300 400 liralik hediye normal zamanda bile cok bence arkadaş çocuğu için falan.

Yok nerdeeee.Aynsıını dedim eşime.Ya dedim onlar da sorsa ya bir şeyini de biz alalım diye?Ben kötü niyetli oldum.Ne biliyormuşum doğumda ne yapacaklarını?E sen beni beklentiye sokuyorsun.Olmayınca da niye bekledin ki der..Yapacakları da eminim bir kıyafet takımı alırlar bi de aynı okulda öğretmenler.İşte adet olduğu sürece para toplanır o da 50 100 artık ne atarsa o olur.Ki normalde bunlar yeter de artar bile ama bu şartlarda bana az gelir.

Ben en cok 300 400 liralik katlanan küvete takildim, sadece bebek oturana kadar kullanacaksiniz küveti
300 400 liralik hediye normal zamanda bile cok bence arkadaş çocuğu için falan.
Yok zaten benim almaya niyetim olmadığı için kalsın dedim.O leğen deyince bi sinir oldum bi de bu olay patlayınca inat için alasım geldi

Eeee o zaman adamlar baya baya kullanıyor eşinizi. Hem özel ders deyip de geçmemek lazım , az para değil.

Sırf ücretsiz özel ders verdiği için bile insan utanır da bebeğe birseyler alır önceden ya da sunu sunu biz alacağız almayın der.

Eşinizin gözünü bir an önce acın.
Daha olmazda doğumdan sonra mesafe koyun.

Eşimin özel dersi 200 lira.Tutulan bir öğretmen,matematikçiyiz ikimiz de.Bunu biliyorlar da.Yani ona gideceğine başkasına gidip kazanadabilirdi.Ben mi çok ince düşünüyorum bilmiyorum.Ama benim çocuğuma gelselerdi böyle valla altında kalmazdım,utanırdım..En kötü anneye al bir şey.Ben kaç arkadaşıma hamileyken mutlu olsun diye neler aldım.Bebeğe değil.Ya bilmiyorum insanlar mı tuhaf ben mi maddiyatçıyım gerçekten bilmiyorum...

Bu zamana kadar alıstırmışsınız eminim çok bozulacaklar ama yapacak birsey yok tabi hata sizde maalesef aranız bile bozulabilir çok gördün öyle
Onlara bir şey olmaz çünkü eşim asla vazgeçmez.Ben burda sinir olduğumla kalırım..

maddiyatci degilsin, bunlar normal seyler. sinirlari korumayi bilmeli. arkadaslik baska is baska

Bir de nasıl alıştırdıysak gerçekten bu anneler gününde hediye almadık.Ki benim annem hiçbir özel günü atlamaz.Kv hiç bir zaman bir şey yapmamıştır.Yani ikisine de almadık.Kv eşime sitem etti.Kuru kuruya anneler günü diye..Bir Allah’ın kulu da bizi düşünmüyor..Hep ver hep ver...

Az kaldı deliricem.Eve geldi.Hoşgeldin deyip sırtımı döndüm.Böyle mi hoşgeldin dedi.Evet dedim sinirli bir şekilde.Daha girmeden geri çıktı.Nereye gitti şimdi bu adam?

Gerçekten öyleymiş.Çok gidiyor.Ki birikimimiz var ordan gidiyor artık.Olmasaydı?Paşam önümüzdeki yıl da çalışmamı istemiyor.Ama böyle nereye kadar dayanır bilmiyorum...
Esinizi bilemeyecegim ama sizin isiniz cok zor gorunuyor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…