• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri hediye gelinlik

Hediye Gelinlik (Hangisini almalıyım?)

• 1

OY: 4 6,2%
  • 2

OY: 13 20,0%
  • 3

OY: 3 4,6%
  • 4

OY: 6 9,2%
  • 5

OY: 15 23,1%
  • 6

OY: 5 7,7%
  • 7

• 8

OY: 1 1,5%
  • 9

OY: 9 13,8%
  • 10

• Ankete Katılan
    65
canım teşekkür ederim ben pekindeyim.. fiyatı arttırabilsem burda da mukemmel gelinlikler var tr fiyatının çok çok altında. nikah olacağı için çok şahşalı bişey zaten abartı durur diye düşünüyorum. şimdiye kadar en fazla kişinin seçtiği 5 numarayı alırsam 67 dolar vereceğim.. sen gelinliğini ne kadara aldın? :1hug:

ya affina siginiyorum ama pekin neresi?bilmiyorumkismile ben gelinligmi 200 euroya aldim ama bana göre gercektende bu kaliteye cok uygun vede güzel istersen bakabilirsin konularimda var cnm resimli.

ya affina siginiyorum ama pekin neresi?bilmiyorumkismile ben gelinligmi 200 euroya aldim ama bana göre gercektende bu kaliteye cok uygun vede güzel istersen bakabilirsin konularimda var cnm resimli.

pekin çinin başkenti canım buyrunnnnnnnnn 200euro verebılsem, tr de satılan 1000euroluklardan burda rahatlıkla alabılırdım boshayallersmile

Canim ne kadar incesin sen oyle..Arkadasin ne kadar mutlu olur kim bilir.Gelinlik giymeyi kim istemez hele en mutlu gununde.Arkadaslarin cogu 5 numarayi begenmis.Arkadasin da tarifine gore citi piti bir kiz eminim 5 numara ona cok yakisacaktir.

Canim ne kadar düsüncelisin cok hosuma ince düsüncen tebrik ederim seni..
canim kendime secer gibi sectim sanki opuyorumnanaktan :)
daha sade model olarak 2. güzel
4. ve 15. ne kadar net olmasada cok cici görünüyorlar gelinimizde narin ve böle gelinlikleri daha cok begenir büyük ihtimallen
5 de cok farkli özelikle alt kismi. gelinin zevkini daha iyi biliyorsun ona dayanarak en iyi karari sen alicaksindir..

Back