• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri hediye gelinlik

Hediye Gelinlik (Hangisini almalıyım?)

• 1

OY: 4 6,2%
  • 2

OY: 13 20,0%
  • 3

OY: 3 4,6%
  • 4

OY: 6 9,2%
  • 5

OY: 15 23,1%
  • 6

OY: 5 7,7%
  • 7

• 8

OY: 1 1,5%
  • 9

OY: 9 13,8%
  • 10

• Ankete Katılan
    65

xiongmao

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
148
0
86
Diğer
Bir tanıdığım mayıs ayında evleniyor. sadece nikah yapacaklar çunku durumları yok. ben yurtdışındayım ve burda cok ucuza gelınlıkler var. ona alıp surprız yapmak ıstıyorum cunku önceden haberı olursa asla kabul etmez.. 165 boylarında zayıf bir kız.. fiziği düzgün yani gelinlikte beden sorunu yaşacağını sanmıyorum zaten annesi dikiş yapıyor daraltma vs gerekirse halledebilir. aşağıda bir kaç model koyacağım seçmemde yardım ederseniz sevinirim a.s.

1 $3.jpg

2 $11.jpg

3 $2.jpg

4 $10.jpg

5 $12.jpg

bende oyumu resimler tam yüklenmeden vermişim ,5 i oylucaktım ,10 u oylamışım son diye
5 diyorum yaniiiiii

5 veya 7 numara lı gelinlikler çok şıkmış...allah ağız tadıyla giymesini nasip etsin hayırlı olsun..

nerede yasadıgımı ve bu gelınlıklerin fıyatlarını soran arkadas.. canım özelden yazamıyorum, bunlar MADE IN CHINA.. en pahalisi 100 $ sositososito aklinialirimsmile baska turlu alamazdim ogrenciyim ben yerimseniben

Canım çok iyi düşünmüşsün ama maddi durumu olsun olmasın mutlaka kafasında hayalinde bir gelinlik modeli vardır, bence sen ona "bak buradaki modeller sana fikir olsun" diyerek bi şekilde göster, fikrini sor beğendin mi diye az çok anlarsın ne tarz bişey beğendiğini.Böylelikle gelinliği görünce sevinci ikiye katlanır

Canım çok iyi düşünmüşsün ama maddi durumu olsun olmasın mutlaka kafasında hayalinde bir gelinlik modeli vardır, bence sen ona "bak buradaki modeller sana fikir olsun" diyerek bi şekilde göster, fikrini sor beğendin mi diye az çok anlarsın ne tarz bişey beğendiğini.Böylelikle gelinliği görünce sevinci ikiye katlanır

keske yapabilsem canim ama ben yurtdisindayim ve o internete cok nadir giriyor.. bazen skype den telefon aciyorum ve ole konusuyoruz. 10bin kilometre uzaktayim nikahina bile gidemiycem :1no2:

cnm tam olarak nerde oturuyorsun? bende yurtdisindayim ve Gelinligmi bende netten aldim cok uyguna.Ve inan burdaki modellerden cok daha güzel modeller var.Istersen yardimci olabilirim.

cnm tam olarak nerde oturuyorsun? bende yurtdisindayim ve Gelinligmi bende netten aldim cok uyguna.Ve inan burdaki modellerden cok daha güzel modeller var.Istersen yardimci olabilirim.

canım teşekkür ederim ben pekindeyim.. fiyatı arttırabilsem burda da mukemmel gelinlikler var tr fiyatının çok çok altında. nikah olacağı için çok şahşalı bişey zaten abartı durur diye düşünüyorum. şimdiye kadar en fazla kişinin seçtiği 5 numarayı alırsam 67 dolar vereceğim.. sen gelinliğini ne kadara aldın? :1hug:

cnm bence 2 veya 13 sonuçta nikah olucakmış abartılı birşey alma derim birde az çok nasıl birşey istediğini biliyorsundur ona göre seçim yap

Back