- Konu Sahibi yazarhanim35
-
çok abartı , adam daha karar vermemeiş ad koymamaış . siz ise çok değer kıymet vermişsiniz ve bunu adamın gözüne sokuyorsunuz.merhaba kızlar;
bayramda bir arkadaşımın doğum günü. kendisi hafiften flört ettiğim bir bey :) ve ben bayramda burada olmayacağım için hediyesini erkenden vermek istiyorum ancak üstünde ismi yazan çakmak ve tabla düşündüm basit mi kaçar sizce?
ya da başka fikri olan var mı? hani böyle hep yanında taşısın ve ben aklına geleyim istiyorum.
Bir yandan yeni tanıdığım biri değil iş arkadaşım aynı zamandaçok abartı , adam daha karar vermemeiş ad koymamaış . siz ise çok değer kıymet vermişsiniz ve bunu adamın gözüne sokuyorsunuz.
Söylediğimin bununla bi ilgisi yok ki. İş arkadaşınız diye çok özenli hediyeler almanıza gerek yok, hele ki flörtünüzken. Siz hediye alıp almama konusunda fikir almak istemiyorsunuz bence. Hediye almayı aşırı kafaya koymuşsunuz ve hediye fikri istiyorsunuz :)Bir yandan yeni tanıdığım biri değil iş arkadaşım aynı zamanda
Bence fake siniz. Sabır sınamaya gelmişsiniz.Bir yandan yeni tanıdığım biri değil iş arkadaşım aynı zamanda
Edit yapıp düzenledim zaten, yükselmenize gerek yok hemen :) Şüpheli durumları her üye bildiriyor burada. Şikayetlik bir durum yok.Senelerdir üyeyim fake olmadığımı herkes biliyor. Şikayet etmek için şikayet ediyorsunuz
Yok değilim valla hatta ben buraya üye olduğumda üniversiteye gidiyordum dahaEdit yapıp düzenledim zaten, yükselmenize gerek yok hemen :) Şüpheli durumları her üye bildiriyor burada. Şikayetlik bir durum yok.
muhiku.com o da aynı zamanda iş arkadaşı olduğunuz için aksi durumda hiç gerek yok bence.merhaba kızlar;
bayramda bir arkadaşımın doğum günü. kendisi hafiften flört ettiğim bir bey :) ve ben bayramda burada olmayacağım için hediyesini erkenden vermek istiyorum ancak üstünde ismi yazan çakmak ve tabla düşündüm basit mi kaçar sizce?
ya da başka fikri olan var mı? hani böyle hep yanında taşısın ve ben aklına geleyim istiyorum.
Güzel şeyler var bakayım bir aramuhiku.com o da aynı zamanda iş arkadaşı olduğunuz için aksi durumda hiç gerek yok bence.
Hiç sipariş vermedim.
Ama güzel görünüyolar iş arkadaşı için uygun.
Hanımlar sakin olun lütfensabahvesen eski bir üyemiz fake değil
Kendi yazdığım romanı mı hediye etsem neBugün dünyanın en guzel hediyesini aldımo yüzden diyorum ki, el emeği bir şey yap ya. Basit bile olsa.
Daha flört aşamasında olduğunuz için çok emek verilmiş bir şey yapma ama aynı zamanda ugrastigin bir şey olsun:)
Hayır yaa bedavaya kacmissin gibi olur . Benle de tanissan evden gelirken kitabını heidye edersin,özel değil ki.Kendi yazdığım romanı mı hediye etsem ne
siz çok iyi niyetlisisniz. eliniz bol . ama karşı taraf cimri ve sizle bi bağ kurmazsa yaptığınız fedakarlıklar ve verdiğiniz paralar size batar.Bir yandan yeni tanıdığım biri değil iş arkadaşım aynı zamanda
Aklıma gelmiyor el emeği bir şey :)Hayır yaa bedavaya kacmissin gibi olur . Benle de tanissan evden gelirken kitabını heidye edersin,özel değil ki.
Hem iş arkadasin,bunca sene senin kitabını almadiysa onun ayıbı. Bence kitap verme
Aramızdaki durum biterse bile arkadaş olarak kalmaya devam edeceğiz sonuçtasiz çok iyi niyetlisisniz. eliniz bol . ama karşı taraf cimri ve sizle bi bağ kurmazsa yaptığınız fedakarlıklar ve verdiğiniz paralar size batar.
daha doğrusu bana batıyor, kendimi enayi gibi hissediyorum .
tüm kötü senaryoları düşünp ona göre alın . 10 gün sonra muabbet biterse pişman olmayın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?