Hediye fikirlerinizi alabilir miyim?

çok abartı , adam daha karar vermemeiş ad koymamaış . siz ise çok değer kıymet vermişsiniz ve bunu adamın gözüne sokuyorsunuz.

Ne kadar yakın tanisamda ismi konulan birsey yok o yüzden pasta alır kutlardim.

her mesaja aynı seyi yazmanız
iş atkadası olabilir ama flört aynı zamanda
isim yazılı seyler cok özel kaçar heveski görünürsünğz
illa a lacağım diyorsanız kupa vs tişört bile olur
ama bence almayın
almak istediğiniz ve heyecanınız burdan belliiiiiiiiiii
erkeklere bu kadar adım atılmaz

Bir yandan yeni tanıdığım biri değil iş arkadaşım aynı zamanda
Söylediğimin bununla bi ilgisi yok ki. İş arkadaşınız diye çok özenli hediyeler almanıza gerek yok, hele ki flörtünüzken. Siz hediye alıp almama konusunda fikir almak istemiyorsunuz bence. Hediye almayı aşırı kafaya koymuşsunuz ve hediye fikri istiyorsunuz :)

Hediye almamanız gerektiğini düşünüyorken hediye fikri gelmiyor açıkçası aklıma.

Aynı fikirdeyim. Hediye almamalısınız BENCE

muhiku.com o da aynı zamanda iş arkadaşı olduğunuz için aksi durumda hiç gerek yok bence.
Hiç sipariş vermedim.
Ama güzel görünüyolar iş arkadaşı için uygun.

Bugün dünyanın en guzel hediyesini aldım o yüzden diyorum ki, el emeği bir şey yap ya. Basit bile olsa.
Daha flört aşamasında olduğunuz için çok emek verilmiş bir şey yapma ama aynı zamanda ugrastigin bir şey olsun:)

Kendi yazdığım romanı mı hediye etsem ne

Kendi yazdığım romanı mı hediye etsem ne
Hayır yaa bedavaya kacmissin gibi olur . Benle de tanissan evden gelirken kitabını heidye edersin,özel değil ki.
Hem iş arkadasin,bunca sene senin kitabını almadiysa onun ayıbı. Bence kitap verme

Bir yandan yeni tanıdığım biri değil iş arkadaşım aynı zamanda
siz çok iyi niyetlisisniz. eliniz bol . ama karşı taraf cimri ve sizle bi bağ kurmazsa yaptığınız fedakarlıklar ve verdiğiniz paralar size batar.
daha doğrusu bana batıyor, kendimi enayi gibi hissediyorum .
tüm kötü senaryoları düşünp ona göre alın . 10 gün sonra muabbet biterse pişman olmayın .

Aramızdaki durum biterse bile arkadaş olarak kalmaya devam edeceğiz sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…