- 30 Ocak 2013
- 29.331
- 43.872
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Flort icin fazla bencemerhaba kızlar;
bayramda bir arkadaşımın doğum günü. kendisi hafiften flört ettiğim bir bey :) ve ben bayramda burada olmayacağım için hediyesini erkenden vermek istiyorum ancak üstünde ismi yazan çakmak ve tabla düşündüm basit mi kaçar sizce?
ya da başka fikri olan var mı? hani böyle hep yanında taşısın ve ben aklına geleyim istiyorum.
Olabilir güzel düşünmüşsün:)merhaba kızlar;
bayramda bir arkadaşımın doğum günü. kendisi hafiften flört ettiğim bir bey :) ve ben bayramda burada olmayacağım için hediyesini erkenden vermek istiyorum ancak üstünde ismi yazan çakmak ve tabla düşündüm basit mi kaçar sizce?
ya da başka fikri olan var mı? hani böyle hep yanında taşısın ve ben aklına geleyim istiyorum.
İş arkadaşıyız aynı zamanda.Flort icin fazla bence
İş arkadaşıyız aynı zamanda. yani yeni tanıdığım biri değil.Kendi adima dusunuyorum da, daha aramda adi konmus iliski olmayan birinin dogumgunumde aldigi hediyenin manevi bir degeri olmazdi benim icin.
erkekler zaten odun oluyor bir cogu bence hic boyle bir hediyeye gerek yok anlamazlar kiymet vermezler cunku.
bana kalsa duz bir kutlamak bile yeter de en fazla bir pasta alin kutlayin.
o dediginiz hediyeyi sevgili olduktan sonra alirsiniz.
sevgülüm değilsevgiliniz değilse almayın. net konuşuyorum
İş arkadaşıyız aynı zamanda. yeni tanıdığım biri değil ama.Bu hediye ile çok hevesli görünmüş olursun..
Yani bana fazla geldi..
Bir yandan yeni tanıdığım biri değil iş arkadaşım aynı zamandaBence surekli sizi hatirlatacak bir hediye sizi cok hevesli gosterecektir. Onun yerine ufak bir pasta alip kutlayabilirsiniz.
Flört için fazla ozenilmis bir hediye bence onun yerine kullanışlı ya da ihtiyacı olan birşeyi almanız daha makul. Ve ya aldığınız şeylerin üstüne isim yazdirmasaniz?
Sadece pasta alıp kutlarken hoş bir söz söylemeniz yeterli diye düşünüyorum.
İyi niyetiniz ve heyecanınız var belli fakat ileride bu iyi niyetiniz sizi üzeceğine temkinli olup kendinizi koruyun. Sevgili olunca çok hediyeler alırsınız.
Bir yandan yeni tanıdığım biri değil iş arkadaşım aynı zamandaBen eşime yaptırmıştım.epey kullandı. Ama sevgili adayına nasıl olur bilmiyorum.
Kitap okumayı seven biri olsaydı kendi romanımı imzalayıp verecektim :)ben mesela sevmiyorum adımın yazdigi şeyleri.
baş harfim eh işte.
madem iş arkadasiniz bi kupa kahve fincanı falan olabilir ama çakmak da ne bileyim
genelde kitap alırım sevdiğim kişilere hatıra kalsın diye. kitap da alabilirsiniz. İlk sayfasına isim soyisim tarih atar not yazarsınız.
Kitap okumayı seven biri olsaydı kendi romanımı imzalayıp verecektim :)
Bilemiyorum :) okumazsa ben kırılırım çnkü tanıyorum adamı :)bi başlangıç için iyi fikir aslında
utanma belasına okur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?