Hediye fikirlerinizi alabilir miyim?

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.331
43.872
798
merhaba kızlar;

bayramda bir arkadaşımın doğum günü. kendisi hafiften flört ettiğim bir bey :) ve ben bayramda burada olmayacağım için hediyesini erkenden vermek istiyorum ancak üstünde ismi yazan çakmak ve tabla düşündüm basit mi kaçar sizce?
ya da başka fikri olan var mı? hani böyle hep yanında taşısın ve ben aklına geleyim istiyorum.

Flort icin fazla bence

İsmini yazdırmazdım ben olsam.
"Görünce aklıma sen geldin" li bir hediye daha mutlu edebilir.
Karşıdaki insanın ilgisine göre hediye seçmek lazım. Tanımadığımız için bir öneri de bulunamıyorum.

Olabilir güzel düşünmüşsün:)

Kendi adima dusunuyorum da, daha aramda adi konmus iliski olmayan birinin dogumgunumde aldigi hediyenin manevi bir degeri olmazdi benim icin.
erkekler zaten odun oluyor bir cogu bence hic boyle bir hediyeye gerek yok anlamazlar kiymet vermezler cunku.

bana kalsa duz bir kutlamak bile yeter de en fazla bir pasta alin kutlayin.

o dediginiz hediyeyi sevgili olduktan sonra alirsiniz.

Flort icin fazla bence
İş arkadaşıyız aynı zamanda.
İş arkadaşıyız aynı zamanda. yani yeni tanıdığım biri değil.

Sadece pasta alıp kutlarken hoş bir söz söylemeniz yeterli diye düşünüyorum.

İyi niyetiniz ve heyecanınız var belli fakat ileride bu iyi niyetiniz sizi üzeceğine temkinli olup kendinizi koruyun. Sevgili olunca çok hediyeler alırsınız.

Flört için fazla ozenilmis bir hediye bence onun yerine kullanışlı ya da ihtiyacı olan birşeyi almanız daha makul. Ve ya aldığınız şeylerin üstüne isim yazdirmasaniz?

Ben eşime yaptırmıştım.epey kullandı. Ama sevgili adayına nasıl olur bilmiyorum.
Bir yandan yeni tanıdığım biri değil iş arkadaşım aynı zamanda

ben mesela sevmiyorum adımın yazdigi şeyleri.
baş harfim eh işte.
madem iş arkadasiniz bi kupa kahve fincanı falan olabilir ama çakmak da ne bileyim

genelde kitap alırım sevdiğim kişilere hatıra kalsın diye. kitap da alabilirsiniz. İlk sayfasına isim soyisim tarih atar not yazarsınız.

Kitap okumayı seven biri olsaydı kendi romanımı imzalayıp verecektim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…