mltmgksl Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2014 1.931 83 83 29 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mltmgksl #21 ...... yardim pilizzzz .... Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
...... yardim pilizzzz .... Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
Zeyno61 ♥ Bi bedende ; üç kalp ! ❤ Kayıtlı Üye 12 Şubat 2013 7.374 552 398 29 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mltmgksl #22 mltmgksl .!.: Cok saol canim notlari yapacagim kaldigi gun kadar yazmayi dusunuyorum. Bu kucuk album nasil anlamadim onu ben? Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene... Genişletmek için tıkla... Normal albüm işte canım, albümün küçüğü. Kamuflajlarının cebi onun boyutu kadar büyük çünkü ..
mltmgksl .!.: Cok saol canim notlari yapacagim kaldigi gun kadar yazmayi dusunuyorum. Bu kucuk album nasil anlamadim onu ben? Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene... Genişletmek için tıkla... Normal albüm işte canım, albümün küçüğü. Kamuflajlarının cebi onun boyutu kadar büyük çünkü ..
mltmgksl Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2014 1.931 83 83 29 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mltmgksl #23 Zeyno61 .!.: Normal albüm işte canım, albümün küçüğü. Kamuflajlarının cebi onun boyutu kadar büyük çünkü .. Genişletmek için tıkla... Himm anladim canim cok saollll :) Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
Zeyno61 .!.: Normal albüm işte canım, albümün küçüğü. Kamuflajlarının cebi onun boyutu kadar büyük çünkü .. Genişletmek için tıkla... Himm anladim canim cok saollll :) Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...