hediye fikirlerinize ihtiyacim varr

mltmgksl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
1.931
83
83
Merhaba kizlar,

Benim sevdicegim yaz sonu askere gidicek ve ben ona o gidene kadar coook guzel bir hediye hazirlamak istiyorum.ve giderken hediyemi vermek istiyorum
Pek el becerim yoktur cok arastirdim ama tikaniyorum ve bulamiyorum.
Sizlerden fikir alip ona gore bisey yapmak istiyorum.
Siz sevgiliniz/nisanliniz askere giderken neler yaptiniz paylasirmsiniz.
Orjinal ve degisik fikirlerinizi bekliyorum.
Sizi seviyorum :sly:

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

isminizin yazdığı bir kolye alabilirsin

Coook degisik bisi istiyorum ama ben :)

öyle her şeyi yanında götüremez ama ablam bir sepet hazırlamıştı lif örmüştü yeşilden şampuan sabun diş fırçası diş macunu traş köpüğü falan almıştı

Canım öncelikle merhabalar :) böyle cici hediyeler hazırlamayı değişik süprizler yapmayı çok severim. Bildiğin yumurta varya onu çok nazik bir şekilde kırılmayacak şekilde hafif alt tarafından del sonra o deliği kırmayacak hassasiyette genişlet içindeki sıvısını yumurtayı kırmayacak şekilde boşalt. sonra güzelce yine içini sonra kurutma makinesiyle kurut içini. kırılabileceği için hassas davran kuruttuktn sonra içine hafif kokulu bi parfüm sık yumrta kokusunu alsın. sonra yumurtanın dış yüzünü istediğin birseyle boya güzel değişik desenler yap elinden geldiğince sonra küçük bi kâğıda yani rulo şeklinde sardığında o delikten rahatça girecek bi kâğıda güzel bi söz yaz diyelim ki '' Seni seviyorum sürpriz yumurtam'' gibi :) sonra onada minik bi kutucuk al içine pamuk döşe içine onu yerleştir. Ben yapmıştım Sevdiceğime çok begenmişti

gecen hafta nişanlıma cikolata göndermiştim cok hoşuna gitmişti
ambalajlarında ikimizin resmi. cikolatanın üstündede güzel cümle yazdırmıştım

Himmm degisik bi fikir ama becerebilirmiyim bilmiyorum yahu :))

gecen hafta nişanlıma cikolata göndermiştim cok hoşuna gitmişti
ambalajlarında ikimizin resmi. cikolatanın üstündede güzel cümle yazdırmıştım

Buda guzell hosuna giderrr ama onun yaninda kalici bisi istiyorum degisik ..

daha romantik diyosunda şekerim. adam yanında askere götürmez bence.
onca adamın içinde biri salakca laf ederde bogazlarım diye. götürme taraftarı olmaz

O da var tabi ne bilim :s
Kafam karisti...
Defter mi tutsam o gidene kadar okur

Kizlarrrrr fikir :s

Canım cd hazırlıyorlar benim çok hoşuma gitti mesela yolda ki insanlara hep gamze mehmet seni çok seviyor vs söylettiriolar ortaya çok hoş bişey çkıor bir düşün istersen

Canım cd hazırlıyorlar benim çok hoşuma gitti mesela yolda ki insanlara hep gamze mehmet seni çok seviyor vs söylettiriolar ortaya çok hoş bişey çkıor bir düşün istersen

Him olabilirrr guzelmisss :)

Kizlarrrrrrrr fikirrrr lutfenn

Değişik fikirler olmaz, hep aynı tarz olur canım. Hele de askerler için kısıtlıdır, herşeyleri yanlarında götüremezler.

Kırtasiyeden küçük (avuç içi kadar) not defteri bulursan al, her zaman askerde yanında taşıyabilecekleri şeyler mutlu eder onları..
Bulursan, içine güzel aşk dolu sözleri doldur. Her nöbette mutlaka okuyorlar, şahsen nişanlım her gün ilk kez okuyormuş gibi okuduğunu söylerdi..

Küçük albümler'e resimlerinizi koy, resim herşey oluyor onlar için.. Cepteki para gitsin, resim kalsın misali..
Mektup yaz, mektubun köşesini hafiften yakmayı unutma (hasretinden yanıyorum) anlamına geliyor bu taa eski devirden gelme bi durum bende dayım askerdeyken, yengemden öğrenmiştim

Notlar ve resimler onların orda herşeyi..
Allah kavuştursun ..

Son düzenleme:

Cok saol canim notlari yapacagim kaldigi gun kadar yazmayi dusunuyorum.
Bu kucuk album nasil anlamadim onu ben?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…