Canım çok ince düşünceler bunlar.Ama ne yazık ki daha çok kızların hoşuna gidecek türden.
İçinde aşk sözcükleri yazan kırmızı kutu fikrini kaçıncı görüşüm-duyuşum oldu.
Bebek konusu da erkek arkadaşını irkiltebilir.
Bilemiyorum yani...
aynen bebek olayını iptal et bence..manevi hediyeler ilklerinizden oluşabilir..ilk gittiginiz yer,film,....
bunları hatırlatan resim gibi birşey bulursan onlarıda kutuna koyabilirsin..
canım biz de aklımıza gelenleri yazdık...
becerilerine göre sen bir şey bulabilirsin... mesela şiir yazabilirsin... onun için güzel bir yemek yapabilirsin..
sürpriz bir piknik hazırlayabilirsin mesela..
eskiden ahşap boyama yapardım. eşime kol düğmeleri için bir kutu yapmıştım.kapak içine de yine boyayla not yazmıştım.. içine de seni seviyorum yazıp kutunun altına da tarih yazmıştım...
valla aklıma şimdilik başka bir şey gelmiyor:))
adiyeff .!.:sana bir önerim var böyle kurabiyeler yap bence hem yemesi de hoşuna gider eminim
http://3.bp.blogspot.com/-1QXfmO5FdtI/TcA3qdlRAWI/AAAAAAAAABc/WjESU9zyDaU/s1600/kurdela_resim.jpg
http://farm4.static.flickr.com/3270/3357323791_c52b27df13.jpg
Canım çok ince düşünceler bunlar.Ama ne yazık ki daha çok kızların hoşuna gidecek türden.
İçinde aşk sözcükleri yazan kırmızı kutu fikrini kaçıncı görüşüm-duyuşum oldu.
Bebek konusu da erkek arkadaşını irkiltebilir.
Bilemiyorum yani...
Oda iyiymişYaşını bilmeyince yorum yapmak biraz zor oluyor ama...
T-şört, saat maat bu tarz şeyler bence de manevi değil, daha çok doğum günü hediyesi gibi..bence istediğin gibi içinden geldiği gibi yap, çünkü sevgilini ve nelerden hoşlanacağını en iyi sen bilirsin, hani bir çok kişi erkekler böyle şeylerden hoşlanmaz demiş ama erkekten erkeğe de değişen bir durum bu, %90 beğenmez diye, %10 kenara atamayız..
Çok komik ve basit ya da çocuksu kaçan şeylerin de yeri ve zamanı gelebiliyor!:)
İkinci sevgilinle aranızda çocuksu bir iletişim de söz konusu ise , neden olmasın?
Ben de şey yapmıştım, ince uzun kağıtlar kesip yapıştırıp, boyum kadar uzunlukta bir yazı yazmış, küçük cam şişenin içinde vermiştim, baya uzun bir mektup gibi birşey olmuştu, bir de kağıt enine kısa boyuna uzun olduğundan minik minik yazmıştım!:)
hıc bır zaman boyle seyler yapmadım ,özenıyorum valla boyle manevı hedıyeler hazırlayanlara
ıncık cıncıkle ugrasanlara gercekten ımrenıyorum .hıc anlamam boyle seylerden ben .
kırmızı kutu olayını hep duymusumdur ama ,daha nasıl yapıldıgını daır bılmem
yalnız benden sana tavsıye ; bebek patıklerını fılan ıptal et ,yanı bebege daır herseyı ıptal et .
sevgılın bıle korkmasa aılesı korkabılır .soyle kı ; sevgılın o hedıyelerı aılene ılla kı gosterecektır .
emın ol aılesının ılk dusunecegı sey ; "ne kadar da meraklı evlenmeye "dıyecekler .
yanı senı cok meraklı bırı olarak gorebılırler .hatta aıle bıraz daha fesatsa bebek patıklerınden
farklı seyler de dusunebılırler ,benden soylemesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?