Hedefim branşımda ilk 10'18 Gk-Gy

muzlupasta

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
885
755
Merhaba, iyiden iyiye calışmalarıma başlıyorum. 30 yaşındaym,mühendisim. Özel sektörde kısa kısa tecrübelerm sonucu özelin benim karakterime uygun olmadığına 30 yaşımda tam anlamıyla karar vermiş bulunuyorum
4 yıllık evliyim,çocuğum yok. Günde bir öğün yemek pişirmek,haftada bir ütü, haftada 2 temizlik vs vs.dışında işim yok yani kpss olacak neredeyse 1 sene boyunca yediğim içtiğim
Buraya düzenli olarak günlük yaptiklarimi yazacagım. Mat-geo,türkçe ve tarihten başladım.
Hedefimi yüksek tuttum. Ilk 10'a girmek istiyorum.İlk 100e girsem de kafi ama ben yine de ilk 10'a girmek istiyorum
Hadi buyurun beraber hırslanalım,kapasitemizi full kullanalım. Önümüzdeki 30 yılı kurtaralım.
Bu dönemde bunaldığım zamanların olacağını biliyorum. Yine yeniden kalkacağım,bu sınav üstün zeka sınavı değil çalışanın başarılı olduğu bir sınav .Kaldı ki o kdr universite derslerini halletmiş bizler lise konularini mi yapamayalım peh!
Bu topiğe hırslı,azimli,kararlı,1 sene varını yoğunu ortaya koyacak kişiler davetlidir.
Bu topik birbirimizi hırslandırma,vazgecmeye başlayana psikolojik destek de verme amacı da güden,birbirini itekleyen arkadaşların topiğidir.
Haydi başlayalım o halde
-Ekonomik özgürlük hasretiyle yanan bir mühendis...

Bugün 3 tarih videosu izledim. Tarihte islamiyet öncesi ilk turk devletleri siyasi kısmı bitti.mat 40 soru-türkçe 40 soru çozeceğim gece. Haftasonu çalışamam,pzt kültür medeniyetten devam.

Merhaba muzlupasta muzlupasta diyette bir insan olarak her ismini gördüğümde canım çekiyor:-)
Bende hazırlanmaya başladım henüz dün :KK33: 23 yaşındayım daha önce 2 kere ortaöğretimden 1 kere de lisanstan girdim sınava ama lisans deneyimim çalışmadan hadi bi bakayım sorulara içindi 60 aldım çıktım :KK23::-) Şimdi çalışmam lazım bu önümüzdeki yıl mezun oluyorum 80 puan almam benim için yeterli görünüyor şu an ama ben tabi ki elimden glenin en iyisini yapmak istiyorum. Malesef ki okul çalışmama biraz engel olacak bunu biliyorum ama yılmayacağım. Gerekirse haftasonlarımı kütüphanede geçireceğim ama yapmalıyım. Benim de topiğim var ama buraya da uğrarım birbirimizi gazlarsak daha iyi olur bence :)

Merhaba kitapzede kitapzede hoşgeldinnn:)
Biz elimizden gelenin en iyisini yapalim da sonradan pismanlik duymayalm. 80 iyiymiş bana en az 90 gerek.
Sistemli çalışıp halledeceğiz,azimli kararli olmak cok onemli.
Birbirmizi gazlayalim tabi ki.
Bayramdan sonra hizlanacağm ben de.

muzlupasta muzlupasta branşın nedir cnm? ben de mühendisim ve özel sektör resmen dalga geçiyor bizimle..düzgün iş bulup çalışmak da ayrıca cabası :) kpss-ales-yds ne varsa gireceğim bu sene :KK70: bu kadar sancılı bi duruma düşeceğimi bilseydim daha farklı kararlar alırdım zamanında..neyse kısmet diyelim.. ders çalışmaktan ve sınavlardan o denli bıkmışım ama önümü göremez haldeyim..kpss'den çok yüksek yapmamız gerek ( tabi branşada bağlı bu ) gözüm korkmuyor değil.. bu sıcakta ders falan da çalışılmıyor ya neyse bakalım ucundan bucağından başlayacağız ..kolay gelsin diyorum :)

pofu pofu merhaba. Ales yds hepsini kastırdım ben de :)
Özel sektör çok kötü,hazır gençken yolumuzu çizelim, devlet için uğraşalım.çok da genc sayilmam ama yaş 30 :))))
Ama özeli kafamdan attım,denedim denedim olmadı keşke daha genç yaşlarda atsaymışm...nyse kısmet böyleymiş demek :)
2018 de iyi puan çıkaralım :)

Kızlar merhaba hangi kaynaklatı kullanıyorsunuz açıkçası bende başlıycam ama gizli gizli ailemin ümidi yok haklılarda geçen sene çok çalıştım dahada dibe çöktü puan,aslında çok ama verimsiz çalıştım daha iyisini yapabilirim bence ve en az 90 almam lazım.

Mrb cnm kaynak genel kulturde benim hocam yayinlari kullanıcam konu anlatmda ve her turlu kaynagn sorusu. Yetenekte ise ne bulursam soru olarak.

Merhabalar
Bende forumda dolaşıp kendime bir yoldaş aradım buraya düzenli girip çalışmalarını yazacak. Umarım seninle yoldaş oluruz :)

Ben burada 2013 te bir sayfa açıp güzel arkadaşlıklar kurup güzel motive oldum. Ve 2014 KPSS de 87 puan aldım. Bolumum önlisans ve şansıma 2 sene boyunca düzgün kadro gelmedi atanamadim. Çok kötü 2 yıl oldu benim.ivin. her atama.doneminde yerlesemememek yüksek puanla çok kötü bir psikoloji.

Hep atanmayi beklediğim için 2016 da son 3 ay ders calisabildim ve 84 puan aldım.

Bu arada bende 5 senelik evliyim. 2.5 yaşında kızım.var.

Onlisanstan birşey olamayacağını anladım şimdi lisans mezunu olarak sınava hazirlanacagim. Tüm testleri verdim 1 dersim kaldı haftaya mezun olacağım inşallah.

Ondan sonra çalışmaya başlayacağım hedefim bunda 90 inşallah.

X