Sorma biz gecen yil hemen hemen her hafta aldik bu yil az aldik fiyatlar fahişYemem olur biter. Cok ta lazim degil karnabahar
Esim de zaten hic yemez.
Balik yiyemedik doğru düzğün yaaa
Kızlar çok heyecanlıyım.. Bizim ilk önce kahvaltılık alışverişi yapmamız gerekiyor. Maaşı alınca yapar 1 ay yapmayız genelde ama bu ay 2 kez olarak bölmeyi düşündüm çünkü diğer türlü başka bir şeye para kalmaz bu hafta :)
Alışverişe çıkmadan önce yemek listesi ve evde olan olmayan malzemeleri gözden geçirip, akıllıca kullanalım bütçeyi.
Kizlar bugun ne yapsam ya bilemedim
Evet cnm yemek ne yapsam aklima hic bir sey gelmiyor. Dunden sarma dolmam var ama esim dun tadina bile bakmadi. Nugget vardi onu ekmek arasi yapip yedi.Yemek ne yapsam diye soruyorsun sanırım
Ben buzlukta patlıcanım vardı salçalı yapmayı düşünüyrom
Yanına pilav ve çorba
Evet cnm yemek ne yapsam aklima hic bir sey gelmiyor. Dunden sarma dolmam var ama esim dun tadina bile bakmadi. Nugget vardi onu ekmek arasi yapip yedi.
Dun yemeyen bugun hic yemez.
Buzlukta fasulyem var. Kuru fasulye yaparim olmazsa
Bn de cok seviyorum. Ama esim hic sevmiyor.Ayyy ben olsam nasıl yerdim sarma ve dolmayııı :))
Bizde bu akşam nohut yemeği, pilav ve yoğurt var :)
10 tane koy yumurtasi ve ekmek 11 tl.
Kaldi 103 tl :))
Tüm Migroslarda geçerliyse bende ordan alayım zeytini güzel oluyor buradaki diğer marketler görebugün migrosun kataloğuna baktım. yarın 60 tl üzeri alışverişe ayvalık kırma zeytinin kilosu 1 tlye geliyor. listemde yeşil zeytin vardı zaten. haftalık alışverişimi yarın yapayım en iyisi. normalde kilosu 20 tl çünkü. bugün sadece ciğer :)