Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

Iyi akşamlar kızlar
Şubat 15 den itibaren haftalık 100 tl yetti bana
Bakalım bu ay nasıl olacak 150 tl ideal bence de
Temizlik malzemesi kadın pedi ihtiyacımi toplu getirtiyorum 150 tllik en az 3 ay gidiyor
Haftalık 150 ile de manav. Kuru gıda ufaktefek alırım

Merhaba kızlar ben de birikim topik lerib sık ziyaret ediyorum yazamasam da..ev hanımıyim iki çocuklu yum.esim haftalık 250 lira verir ev ihtiyaçlarını kendi karşılar pazar vs ondan.bende canım isterse katkıda bulunurum mutfağa ayrıca birikim de yapıyorum.hafralik hiç harcamafigim da olur .hepsini harcadığim da olur.cuma harçlık günüm dur

Hedef gerçekten önemli yani bu hafta param bu harçlığım bu diye hedef koyarsak kesinlikle yararlı oluyor birikim için.ben kumbaram var harçlığı alır almaz bı kısmını kumbara ya atıp kalanıyla kendim i sartlandirip haftaya kadar o şekilde idare etmeye çalışıyorum .yani keyfi harcamaları ona göre yapıyorum .çok ta iyi oluyor.esim sağolsun herşeyi fazlasıyla alır ama ben bazen indirim der alırım stok yaparım yada keyfi pasta tatlı dışardan yemek elbise zuccaciye vs alışveriş yaparım. Bunlara harcadım isye.

Kızlar çok heyecanlıyım.. Bizim ilk önce kahvaltılık alışverişi yapmamız gerekiyor. Maaşı alınca yapar 1 ay yapmayız genelde ama bu ay 2 kez olarak bölmeyi düşündüm çünkü diğer türlü başka bir şeye para kalmaz bu hafta :)
Alışverişe çıkmadan önce yemek listesi ve evde olan olmayan malzemeleri gözden geçirip, akıllıca kullanalım bütçeyi.

Günaydın kızlar bende geldim aranıza benimde planım tek başımaysam haftalık 100 tl eğer annem ya da eşim yanımdaysa 150 tl ydi annem memlekete döndü eşimde görev sebebiyle yanımda değil evde de stok durumum gayet iyi eksiğim yok ama indirimde yakalarsam alabilirim yani bu hafta itibariyle 100 tl ile katılıyorum aranıza

dün akşam ben de onu düşündüm. bugün markete gitmem lazım. hangileri enn acil bilemedim :))

Yemek ne yapsam diye soruyorsun sanırım
Ben buzlukta patlıcanım vardı salçalı yapmayı düşünüyrom
Yanına pilav ve çorba
Evet cnm yemek ne yapsam aklima hic bir sey gelmiyor. Dunden sarma dolmam var ama esim dun tadina bile bakmadi. Nugget vardi onu ekmek arasi yapip yedi.
Dun yemeyen bugun hic yemez.
Buzlukta fasulyem var. Kuru fasulye yaparim olmazsa

Evet cnm yemek ne yapsam aklima hic bir sey gelmiyor. Dunden sarma dolmam var ama esim dun tadina bile bakmadi. Nugget vardi onu ekmek arasi yapip yedi.
Dun yemeyen bugun hic yemez.
Buzlukta fasulyem var. Kuru fasulye yaparim olmazsa

Ayyy ben olsam nasıl yerdim sarma ve dolmayııı :))
Bizde bu akşam nohut yemeği, pilav ve yoğurt var :)

bugün migrosun kataloğuna baktım. yarın 60 tl üzeri alışverişe ayvalık kırma zeytinin kilosu 1 tlye geliyor. listemde yeşil zeytin vardı zaten. haftalık alışverişimi yarın yapayım en iyisi. normalde kilosu 20 tl çünkü. bugün sadece ciğer :)

Tüm Migroslarda geçerliyse bende ordan alayım zeytini güzel oluyor buradaki diğer marketler göre
bilgilendirdiğin için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…