canım sen ne iş yapıyorsun yoğunsun geneldeBu arada cumartesi kahvaltıya misafirlerim olabilir yarın öğlen belli olacak,
Bu hafta biraz riskli gececek
cevizli kereviz yoğurtlama enfes bir lezzet bazen yanına havuç da yapıyorum ya da karıştırıyorum afiyet olsunYemek listesini daha düşünemedim ben dışarda işim vardı eve gelinceye bu saate kadar kefir ve yoğurt yaptım. Bugün Kıymalı lahana kavurması, cevizli kereviz yoğurtlama vardı. Evden yaptım. Yarın uygun bir balık bulup pişiririm herhalde, yarın planlayım gerisini de
canım sen ne iş yapıyorsun yoğunsun genelde
Ben de katilmak isterdim ama bu hafta o kadar dolu ki evim...
Haftayi 20 tl ile bile bitirebilirim.
Haftaya gelirim :))
Gunaydin arkadaslar hayirli cumalar.
Dun esim yumurta ve kasar peynir almis toplam 20 tlye. Bugun evdeyim birazdan bir yemek listesi olusturup markete gidecegim.
Burada pazar yok aslinda fakat marketler cuma gunleri pazar gibi hem taze hem uygun fiyata sebze meyve getiriyor. Bugun alirsam 1 hafta yeterlidir bence.
Fakat bizim maalesef disarida yeme gibi bir aliskanligimiz var onu biraksak super olacak
Dogru diyorsun kosullandirmak gerek.20 tl olarak listeye alayım mı :)
dışarda yemek işini bitirdik biz. dışarda yemek de bütçeyi bitirmişti zaten :) yaz tatili ve şubat tatilllerinde fazlaca dışarda vakit geçirdiğimiz için o zamanlar dışarda yiyoruz artık.
siz de özel günlerinizde vs. gibi durumlara kendinizi koşullarsanız, beklenmedik harcamalar azalır.
yeni gelenler hoş geldiniz, listeye adını eklemeyi unuttuğum kimse kalmamıştır umarım.
haftalık yemek listelerini paylaşmak zorunlu değil, isteyen herkes paylaşım yapabilir.
hepiciğinize harcamasız günler...
Canim sonucta ona da para oduyorsun bence dahil et :)günaydın kızlar dün hiç harcama yapmadım. 100 tl ile katılmıştım aynen devammm :)
ben gıda sektöründe çalışıyorum toptan gıda. eve bişeyler alıyorum mesela ama parasını maaşımda ödüyorum bunlarıda şimdiki giderden düşmeme gerek yok demi? nasıl yapsam bilemedim ya fikir verirmisiniz?
aylık ödüyorum ama hemen para vermiyorum aylık giderden düşmek daha mantıklı sanki.Canim sonucta ona da para oduyorsun bence dahil et :)
Dogru diyorsun kosullandirmak gerek.
Bir de okuldan gelince spora gidiyorum spordan sonra da yorgunum hadi disarida yiyelim diyorum cok gun.
Aksamdan yemegimi yapacagim bundan sonra.
Bu sayede evde yemek var cikmayalim deriz belki :)
Dışarıda yemek bütçenin en büyük dusmani gerçektenDogru diyorsun kosullandirmak gerek.
Bir de okuldan gelince spora gidiyorum spordan sonra da yorgunum hadi disarida yiyelim diyorum cok gun.
Aksamdan yemegimi yapacagim bundan sonra.
Bu sayede evde yemek var cikmayalim deriz belki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?