Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

saglikli yasiyoruz.un indirimlerink nereden takip edebilirim. Burada oyle bir topik mi var? Bende bebislerimden dolayi red krill oil tuketiyorum. Oradan alabilirim belki.

P planli bende katilabilir miyim listeye?
Son 1 senedir baya bi harcamamiz oldu hic birikim topiklerine giremedim. Ama artik girmek istiyorum. Haftalik 150 tl iyiymis cunku market alisverislerinde de ipin ucu kacti gibi. Ipleri ele almak gerek :)

Pzt: yesil fasulye, pilav, mercimek corba
Sali: pirasa, kiymali makarna, salata
Carsamba: yer elmasi, makarna, salata
Persembe: mercimek corba, yer elmasi, tursu

Cumadan saliya kadar annemlere gidicem esim annesi gelir sanirim o zamana kadar onunla yer yada mesaide yer.

Buzluga baktim yemeklik
Bakla
Yaprak
Haş. Nohut
Haş. Fasulye
Bezelye
Enginar var
Ayrica et suyu tavuk suyu var corbalar icin
Haftaya da buzluktakilerden yapayim

bende yarin izmir kofte pilav
carsamba bezelye pilav
persembe yayla corbasi kizartma
cuma borek kısır cay saati
hafta sonu bilmiyorum guzel sebze bulursam olabilir

Iyi akşamlar kızlar
Cuma 10 tl
Ctesi 9 tl harcadım sadece
Pazar ve pazartesi harcamam yok
Yarın meyve ve patates almam lazım
Bu hafta 100 tl yeter diye düşünüyorum

Dun 30 tl harcadik
Oglen evden yiyip giderek tasarruf ettigimi dusunuyorum
Oglen evdeki yemegi bitirdigimiz icin disarda yemeyi kabul ettim o yuzden 30 tl gitti
O kadar da olsun cok eglendim

saglikli yasiyoruz.un indirimlerink nereden takip edebilirim. Burada oyle bir topik mi var? Bende bebislerimden dolayi red krill oil tuketiyorum. Oradan alabilirim belki.

Canım instagramdan ya da facebook dan saglıklıyasıyoruz u takip et. Ayın son 10 gününde kodları yayınlıyorlar. Ne alacaksan alıyorsun. Takviyeleri telefonla sipariş ediorum. KoDu söylüyorum indirim yapıyorlar. Red krill oil de var mı bilmiyorum ama

Selam kızlar netim yoktu giremedim.
Nete girmemek iyi geldi arafa kapatıyorum paketide yenilemiyorum.
Geçen hafta 250 tl ile kapandı.
Memleketten yağ zeytin aldık.
Bu hafta iyi gidiyoruz.evdekileri pişirmeye devam. Pazardan şimdilik tek çeşit sebze alsam yetiyor. Ama haftaya herşeyim bitmiş olucak pazara baya gider

Eşim 84 tl harcamış.
Kıyma almış kilosu 46 tlden.
15 tl de tavuk almış
Ekmek ve birazda kuruyemiş
Toplam 84. Bu hafta 150 bulacak yine.

iyi akşamlar hanımlar..bende katılmak istiyorum..çok az sayfa okuyabildim ama çok teşvik edici..sabah en baştan alıp okumam lazım..
ben ev hanımıyım.mutfak harcamalarında aşırıya kaçıyorum hep..özellikle son zamanlarda baya bi şaşırdım kendimi..önümüzdeki hafta itibariyle 200 lira harçlıkla başlamak istiyorum bende..sigara kullanıyorum 50 si kafadan oraya gidecek zaten..yarın pazara çıkıp aldıklarıma göre haftalık yemek planımı hazırlarım..
şimdilik iyi akşamlar..

P planli benide listeye ekleyebilirmisin. Yanlız başlığa uygun olarak 150 lira ile:) birde eski yazılanları okurken farkettim daha önce yazmışım.bazı sorunlar araya girince devamını getirmedim. Yazdığımı bile unutmuşum

Ben bu hafta;
Erişteli yeşil mercimek-kaşarlı mantar-yoğurt
Baklalı enginar-yalancı lebeniye
Etli taze fasulye-bulgur pilavı-ayran
Ezo gelin çorbası-Dolma

Yedek;
İzmir köfte
Makarna salatası

olarak ayarladım menüyü. Pazar günleri yemek olayına karışmıyorum. Bazen kalanda oluyor ertesi güne. Eksik günüde yedekle kapatırım.

bugun yogun bir gun hem nobet hem ders ders bitince de seminerim var eve gelmem 7 yi geçer
yemek yok kahvaltilik hazirlarim menemen vs. 1 ekmek alirim
yoğun bir gün, kolay gelsin canım
bu aralar ev toplama, yeni evin temizliği derken geleneksel menümüz menemen, taze ekmek ve kahvaltılık :)
akşam da yine öyle olacak sanırım, Allahtan yazın yapmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…