Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

Günaydın kızlar.
Stoklar idare ediyor olmasa haftada 200 yetmez nerde bakliyat nerde yağ nerde çay salça bu paraların içinde. Evde var pazar marketten ufak tefek şeyler 150 yoksa her ay 700 800 gider.
Şimdi bitecek stoklar benim de eee kışa kadar yeni bir stok yapmam gerekecek tek seferlik market alışverişim zaten 150 tutuyordu bu yıl zamlarla daha da tutar

Dün ekmek su aldık 5 tl.
Bugün dışarda yicez oğlumla onları da ekliyorum ben.bu haftayı 200 ile kapatırsam iyi

kızlar benim stoklarım olmazsa ayda bin TL rahat mutfak masrafım olur
bu aralar yoğun çalıştığım ve evde herşey olduğu için pek harcamıyorum ama
normal zamanda ortalama 600 TL gidiyor
yazdan et, sebze, konserve, peynir, tereyağını dondurucuya koymasam ne kadar olur düşünmek bile istemiyorum
artık herşey çok çok pahalı malesef

bende stok falan kalmadı, her hafta eksideyim, tabloyu yapmaya elim gitmiyor. sigaraya da yeniden başladım. sigara parası da işin içine girince haftalık harcamam 300 tl yi buldu. çok fena.

bende stok falan kalmadı, her hafta eksideyim, tabloyu yapmaya elim gitmiyor. sigaraya da yeniden başladım. sigara parası da işin içine girince haftalık harcamam 300 tl yi buldu. çok fena.
ben sigaraya ayrı bütçe ayırıyorum, mutfak masrafına katmıyorum
bir bırakabilsek süper olacak

60 tl ile hafta biter mi diye düşünüyordum ki pazartesi sabah paramı cebime alıp işe gidecekken farkettim ki eşim 20 tl yi almış)))))
Dün 13 tl manavda harcadım
Bugün de arkadaşın kargosunu teslim aldım 4 tl ödedim
Kahvaltılık almam şart

Bu ay karışık siparişler verdik hesabımız karıştı iyice. Katılıyorum kızlar artık bu saatten sonra herşey daha da pahalanacak gibi duruyor maalesef. Aylık yeme içme masraflarımız bile aldı başını gidiyor. Birikim nasıl yapılacak bi fikrim yok bu şartlar altında.

Bu hafta toplam harcama 300 küsür ama bunun ne kadarı sadece mutfak yarın hesaplarım artık
Benzin hediye ıvır zıvır vs var bu harcamanın içinde
Bugün 28 lira harcadım
Şokta güzel bebek ürünleri var
İhtiyacı olanlar kaçırmasın
Bebek çantası aldım gayet şık ve kullanışlı

Zaman zaman birikim yaptım zaman zaman yapamadım
Kendi adıma , geriye dönüp baktığımda elimde kalan fiyatına miktarına bakmadan aldığım altınlar
Gram gram yada çeyrek tam param neye yeterse
Bozdurmaya üşenmekten mi
Kıyamamaktan mı bilmiyorum
TL tutamayan gruptanım
Harcayayım koyarım denilince yerine konmuyor malesef
Yüksekten almayıp beklediğimde para kayboldu gitti hep
Bu ara yine alıcam ama iki gündür yüksek almazsam yine aynı hataya düşücem
Alsam altın düşcek :))

kizlar bim de yudum yağ 5lt indirimde 26 idi sanirim kullanan varsa haberi olsun.

ciddi anlamda pahaliliga sinir oluyorum
ben simdi gidip cay yag salca alsam 100 tl den asagi cikamam marketten.
bunlar la da tek basina yemek olmuyor
Yudum yağ dün aldım bende bimden
Evde yoktu zaten
Stok yapmıyorum ben
Hiç alışkanlık edinemedim

15tl harcadım. Marul, yeşil soğan, roka, dereotu
1kg soğan, 1kg portakal, 1kg elma
Bütün pazarda enginar aradım getirmemişler. Sinir oldum. Benim burdaki küçük bir pazar :S
67+15=82

stok yyapmak yerin varsa iyi olabilir ama abartmadan stok yapmak mesela yag 2 lt kalmistir gidip almak gibi
Bende stoğu böyle yapıyorum 2 3 lt kalınca fiyat artar korkusuna gidip alıyorum.
Stoğu kışa girerken daha fazla yaparım.
Kış masrafları ağır bari mutfak masrafı çok olmasın.
Bu yıl neyi ne kadar kullandığımızı hesaplayıp yavaş yavaş alıcam.
15 kilo şeker
20 lt yağ 5 kilo pirinç gibi ne kadar gittiyse yazdım. Kışın mutfak masrafını sadece zeytin peynir ve sebze meyveye yapalım istiyorum. Kasap işinide 5 6 kilo ayar koyarım. Kurban kesemicez bu yıl yine

Yürüyüşe çıktık. Tatlı aldık dönerken. Bide markete uğradık salça ve bulgur aldım. 30 tl harcandı.
Malesef anneciğimin yaptığı salçanın son kavanozundayım. Artık hazır alacağım bir süre.
82+30=112tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…