- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 38
kızlar benim stoklarım olmazsa ayda bin TL rahat mutfak masrafım olur
bu aralar yoğun çalıştığım ve evde herşey olduğu için pek harcamıyorum ama
normal zamanda ortalama 600 TL gidiyor
yazdan et, sebze, konserve, peynir, tereyağını dondurucuya koymasam ne kadar olur düşünmek bile istemiyorum
artık herşey çok çok pahalı malesef
ben sigaraya ayrı bütçe ayırıyorum, mutfak masrafına katmıyorumbende stok falan kalmadı, her hafta eksideyim, tabloyu yapmaya elim gitmiyor. sigaraya da yeniden başladım. sigara parası da işin içine girince haftalık harcamam 300 tl yi buldu. çok fena.
Zaman zaman birikim yaptım zaman zaman yapamadımBu ay karışık siparişler verdik hesabımız karıştı iyice. Katılıyorum kızlar artık bu saatten sonra herşey daha da pahalanacak gibi duruyor maalesef. Aylık yeme içme masraflarımız bile aldı başını gidiyor. Birikim nasıl yapılacak bi fikrim yok bu şartlar altında.
Yudum yağ dün aldım bende bimdenkizlar bim de yudum yağ 5lt indirimde 26 idi sanirim kullanan varsa haberi olsun.
ciddi anlamda pahaliliga sinir oluyorum
ben simdi gidip cay yag salca alsam 100 tl den asagi cikamam marketten.
bunlar la da tek basina yemek olmuyor
stok yyapmak yerin varsa iyi olabilir ama abartmadan stok yapmak mesela yag 2 lt kalmistir gidip almak gibiYudum yağ dün aldım bende bimden
Evde yoktu zaten
Stok yapmıyorum ben
Hiç alışkanlık edinemedim
Bende stoğu böyle yapıyorum 2 3 lt kalınca fiyat artar korkusuna gidip alıyorum.stok yyapmak yerin varsa iyi olabilir ama abartmadan stok yapmak mesela yag 2 lt kalmistir gidip almak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?